Fanii îi cer primarului Craiovei să nu se „asocieze” cu Mititelu

Fanii îi cer primarului Craiovei să nu se „asocieze” cu Mititelu

344
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Sezione Ultra, una dintre grupările galeriei Universităţii Craiova, a lansat, printr-un comunicat, o serie de propuneri autorităţilor locale noi alese în privinţa echipei de fotbal şi doreşte o întâlnire cu noua conducere a oraşului în acest sens. Interesant este că, deşi nu acceptă altă echipă decât cea aflată în posesia lui Adrian Mititelu, suporterii nu vor ca autorităţile locale să se asocieze cu acesta, o soluţie de compromis neexistând din moment ce Mititelu nu vrea să cedeze Ştiinţa nici măcar comunităţii! Iată comunicatul: „Sezione Ultra’ si ASO propun noii administraţii locale, pentru a evita greşelile trecutului şi pentru a construi împreună un viitor corect pentru fotbalul craiovean, urmatoarele deziderate: – eliminarea persoanelor compromise (Mititelu, Neţoiu etc.) din orice proiect următor; – respingerea propunerii FRF; – viitorul proiect sa fie o asociere între autorităţi, CSU, Universitatea din Craiova şi suporteri. Oamenii de afaceri care vor sa participe să nu poată fi acţionari majoritari, acţionarul majoritar urmând să fie Primăria, pentru a se evita situaţiile de genul celei când un fost patron a mutat echipa în alt oraş. În concluzie, Sezione Ultra’ şi Asociaţia Suporterilor Olteni susţin ideea unui club care să aparţină comunităţii, chiar dacă asta înseamnă amânarea performanţei şi resping ideea unei noi soluţii de compromis care să includă pe unii din vechii conducători ai clubului. Proiectele şi propunerile noastre vor fi expuse în detaliu la o eventuală întâlnire directă. Craiova trebuie să renască!”

 

Sursa: cvlpress.ro



7 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     16-07-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    130

    STIINTA SUNTEM NOI ! PLEACA MITITELU !

    in romania nu s-a furat nimic ... s-a furat TOTUL
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-03-2006
    Locatie
     living in cyberspace
    Mesaje
    309

    ok e bine sa avem echipa, dar pentru locuri de munca si investitii nu zic nimic suporterii?

  3. #3
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    464
    Citat Mesaj initiat de aelyus13
    ok e bine sa avem echipa, dar pentru locuri de munca si investitii nu zic nimic suporterii?

    Pe ei ii intereseaza echipa si uite ca incearca sa faca ceva ca sa schimbe situatia. Din partea mea, bravo lor ! Ei au scopul lor si urmaresc sa-l atinga. Pe cine il intereseaza de locurile de munca ar trebui sa invete de la acesti suporteri, si sa se intereseze si sa actioneze in concordanta cu scopul lor.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  4. #4
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1312

    Mai bine mai tarziu decat niciodata pentru ca ideile lui mititelku inseamna niciodatya fotbal doar sa iti traga el bani.

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     17-11-2010
    Mesaje
    170

    Uitati ce aveam eu in gand : Sa se scoata la vanzare actiuni pe care sa le poata cumpara orice roman de rand la viitoarea Universitatea Craiova. Actionar majoritar , desigur Primaria Craiova pentru a evita mutarea echipei din oras si alte posibile conflicte de interese pe viitor . Eu unul sincer cred ca mai mult ca sigur as cumpara actiunii la echipa , de cat mi-ar permite buzunarul 100 de euro sau depinde . Iar pe viitor poate mai mult pentru ca eu cred in echipa si in spiritul ei si in spiritul oltean triumfator. Consider ca ar fi o idee super , cred ca oricine ar avea 100 de lei in buzunar sa contribuie la echipa , la urma urmei 100 de lei sunt o saptama de tigari pentru un fumator…..sau o zi de pacanele…. Ar fi un efort colectiv. Merita incercat . HAI STUDENTII !!!

  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     12-07-2009
    Locatie
     pe unde apuc
    Mesaje
    219

    Craiova nu mai REnaste, daca suporterii vor o alta echipa care sa nu aiba performantele celei de dinainte… (parerea mea)
    O sa se nasca… din nou, dar tot alta echipa este…. o idee cu care eu nu as fii de acord…
    Poate gresesc si nu inteleg eu bine.

    "Romania e o tara libera, imobilizata in lant!"
  7. #7
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    188

    E frumos cu mai gasesti persoane in Craiova capabile de a visa …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.