Fanii îi cer primarului Craiovei să nu se „asocieze” cu Mititelu

Fanii îi cer primarului Craiovei să nu se „asocieze” cu Mititelu

364
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Sezione Ultra, una dintre grupările galeriei Universităţii Craiova, a lansat, printr-un comunicat, o serie de propuneri autorităţilor locale noi alese în privinţa echipei de fotbal şi doreşte o întâlnire cu noua conducere a oraşului în acest sens. Interesant este că, deşi nu acceptă altă echipă decât cea aflată în posesia lui Adrian Mititelu, suporterii nu vor ca autorităţile locale să se asocieze cu acesta, o soluţie de compromis neexistând din moment ce Mititelu nu vrea să cedeze Ştiinţa nici măcar comunităţii! Iată comunicatul: „Sezione Ultra’ si ASO propun noii administraţii locale, pentru a evita greşelile trecutului şi pentru a construi împreună un viitor corect pentru fotbalul craiovean, urmatoarele deziderate: – eliminarea persoanelor compromise (Mititelu, Neţoiu etc.) din orice proiect următor; – respingerea propunerii FRF; – viitorul proiect sa fie o asociere între autorităţi, CSU, Universitatea din Craiova şi suporteri. Oamenii de afaceri care vor sa participe să nu poată fi acţionari majoritari, acţionarul majoritar urmând să fie Primăria, pentru a se evita situaţiile de genul celei când un fost patron a mutat echipa în alt oraş. În concluzie, Sezione Ultra’ şi Asociaţia Suporterilor Olteni susţin ideea unui club care să aparţină comunităţii, chiar dacă asta înseamnă amânarea performanţei şi resping ideea unei noi soluţii de compromis care să includă pe unii din vechii conducători ai clubului. Proiectele şi propunerile noastre vor fi expuse în detaliu la o eventuală întâlnire directă. Craiova trebuie să renască!”

 

Sursa: cvlpress.ro7 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   16-07-2009
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  130

  STIINTA SUNTEM NOI ! PLEACA MITITELU !

  in romania nu s-a furat nimic ... s-a furat TOTUL
 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   05-03-2006
  Locatie
   living in cyberspace
  Mesaje
  309

  ok e bine sa avem echipa, dar pentru locuri de munca si investitii nu zic nimic suporterii?

 3. #3
  Trancer
  Data de inscriere
   29-05-2006
  Locatie
   Departe
  Mesaje
  464
  Citat Mesaj initiat de aelyus13
  ok e bine sa avem echipa, dar pentru locuri de munca si investitii nu zic nimic suporterii?

  Pe ei ii intereseaza echipa si uite ca incearca sa faca ceva ca sa schimbe situatia. Din partea mea, bravo lor ! Ei au scopul lor si urmaresc sa-l atinga. Pe cine il intereseaza de locurile de munca ar trebui sa invete de la acesti suporteri, si sa se intereseze si sa actioneze in concordanta cu scopul lor.

  "You have 99 problems... and bitches are all of them"
 4. #4
  Racer
  Data de inscriere
   22-12-2007
  Locatie
   Niciodata Stabil
  Mesaje
  1312

  Mai bine mai tarziu decat niciodata pentru ca ideile lui mititelku inseamna niciodatya fotbal doar sa iti traga el bani.

 5. #5
  Member
  Data de inscriere
   17-11-2010
  Mesaje
  170

  Uitati ce aveam eu in gand : Sa se scoata la vanzare actiuni pe care sa le poata cumpara orice roman de rand la viitoarea Universitatea Craiova. Actionar majoritar , desigur Primaria Craiova pentru a evita mutarea echipei din oras si alte posibile conflicte de interese pe viitor . Eu unul sincer cred ca mai mult ca sigur as cumpara actiunii la echipa , de cat mi-ar permite buzunarul 100 de euro sau depinde . Iar pe viitor poate mai mult pentru ca eu cred in echipa si in spiritul ei si in spiritul oltean triumfator. Consider ca ar fi o idee super , cred ca oricine ar avea 100 de lei in buzunar sa contribuie la echipa , la urma urmei 100 de lei sunt o saptama de tigari pentru un fumator…..sau o zi de pacanele…. Ar fi un efort colectiv. Merita incercat . HAI STUDENTII !!!

 6. #6
  Member
  Data de inscriere
   12-07-2009
  Locatie
   pe unde apuc
  Mesaje
  219

  Craiova nu mai REnaste, daca suporterii vor o alta echipa care sa nu aiba performantele celei de dinainte… (parerea mea)
  O sa se nasca… din nou, dar tot alta echipa este…. o idee cu care eu nu as fii de acord…
  Poate gresesc si nu inteleg eu bine.

  "Romania e o tara libera, imobilizata in lant!"
 7. #7
  Member
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  188

  E frumos cu mai gasesti persoane in Craiova capabile de a visa …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.