Gata cu amabilitățile în CJ Dolj. Prima ședință, primele “contre”

Gata cu amabilitățile în CJ Dolj. Prima ședință, primele “contre”

300
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,00)

CRAIOVA. Gata cu amabilitățile la Consiliul Județean. Prima ședință ordinară, primele replici tăioase. Subiectul: punctul 17 de pe ordinea de zi a ședinței. Interpreți: consilierii PDL versus consilerii USL. Rezultat: s-a votat, însă să știe poporul ce.
Prima ședință de Consiliu județean părea a fi una de vacanță, mai ales că vreo câițva dintre consilieri chiar erau în vacanță. Cu primele 16 puncte votate la foc automat, aproape că ne pregăteam să părăsim sala, când a fost anunțat proiectul de hotărâre nr. 17, mai exact diminuarea patrimoniului județului Dolj.
Consilierul PDL Ștefan Stoica a fost cel care a făcut ca sala să iasă din amorțire.
“Să fie scoase la licitație toate terenurile, nu pe bucată. Asta am cerut tot timpul. Și așteptăm crearea celor 20 de mii de locuri de muncă, văd că aici vor fi create 50″, a fost interpelarea consilierului democrat-liberal.
USL-iștii, fără președintele Ion Prioteasa, au “parat” atacul prin vicele Cristinel Iovan, care a precizat că licitațiile vor fi publice, postate pe portaluri de specialitate, De asemenea, Iovan a mai precizat că licitațiile se fac dacă ai o scrisoare de intenție din partea unor investitori.
La final, propunerea a trecut de votul consilierilor. Așa a luat sfârșit prima ședință ordinară a Consiliului Județean Dolj.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.