Piţurcă face ultimele retuşuri înaintea preliminariilor pentru Mondial

Piţurcă face ultimele retuşuri înaintea preliminariilor pentru Mondial

962
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Naţionala României va disputa împotriva Sloveniei, diseară (ora 21.45, Antena 1), testul final înaintea startului calificărilor.

 

Victor Piţurcă a anunţat că partida de la Ljubljana este ultima oportunitate pentru a stabili echipa care va înfrunta, pe 7 septembrie, Estonia în primul joc din Grupa D. Selecţionerul a spus că le-a cerut tricolorilor nu numai un joc estetic, ci şi un rezultat pozitiv în acest amical. “Sper ca testul cu Slovenia să fie edificator, dar lucrurile se schimbă tot timpul la naţională. Situaţia noastră depinde de multe lucruri şi e bine să ai mai mulţi jucători în vizor. Îmi doresc ca acest ultim test să fie unul reuşit atât din punct de vedere al jocului, cât şi al rezultatului. S-ar putea ca echipa folosită cu Slovenia să înceapă şi meciul cu Estonia. M-am gândit şi la formula de start, ce rezerve să introduc. În funcţie de evoluţie mă voi decide pentru meciul cu Estonia”, a declarat Piţurcă.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.