Gelu Vişan spune că Ştefan Stoica a furat 30 de milioane de...

Gelu Vişan spune că Ştefan Stoica a furat 30 de milioane de euro, şi are dovezi

670
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Gelu Vişan revine cu aceleaşi acuzaţii la adresa consilierului judeţean Ştefan Stoica, cel care va candida pe Colegiu Băileşti, pentru un scaun de deputat în Parlamentul României.

Gelu Vişan îl acuză pe Ştefan Stoica de faptul că a furat, prin anumite firme, de la ABA Jiu şi Drumuri Regionale, cât a ocupat funcţia de director, cel puţin 30 de milioane de euro.

Gelu Vişan a mai spus la RTV că protejatul lui Radu Berceanu este unul dintre cei mai potenţi oameni financiar din judeţul Dolj, dacă nu cel mai puternic din acest punct de vedere.

Gelu Vişan a mai declarat că poate dovedi furtul celor 30 de milioane de euro cu contractile încheiate de Ştefan Stoica în mod preferenţial cu unele firme.

Cât timp a fost protejatul lui Radu Berceanu, şi a avut nevoie să fie ajutat în cariera politică, Gelu Vişan nu a mişcat în front, şi nu îşi permitea să facă asemenea afirmaţii.

De data aceasta Gelu Vişan acuză, nu pentru că ar fi un bun cetăţean, care demască cheltuirea banului public de către un grup de interese, şi o face pentru că PDL Dolj nu îl doreşte candidat pe Colegiul Băileşti, pe care acesta a ieşit deputat în 2008. Colac peste pupăză, Ştefan Stoica, cel care i-a luat locul lui Gelu Vişan şi la dreapta lui Radu Berceanu, este candidatul PDL Dolj pe acest Colegiu.

Că Gelu Vişan are dreptate o ştiu şi procurorii de la DNA-Serviciul Teritorial Craiova, care au în lucru cel puţin un dosar care îl priveşte pe Ştefan Stoica.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.