Banner incredibil postat de galeria Craiovei la meciul României cu Belgia

Banner incredibil postat de galeria Craiovei la meciul României cu Belgia

449
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Suporterii Craiovei au fost prezenţi într-un număr destul de mare şi la partida din seara asta şi au continuat protestul la adresa şefului FRF, pe care îl consideră unul dintre principalii vinovaţi pentru situaţia actuală a Universităţii.

Astfel, juveţii, masaţi la peluza Nord a “Naţional Arena”, au strigat în dese rânduri împotriva preşedinţilor Ligii şi Federaţiei şi au arborat mai multe bannere, eludând forţele de ordine, care primiseră indicaţii clare să fie extrem de vigilenţi la orice astfel de “manifestare”, informează prosport.ro. Cel mai reuşit dintre acestea a făcut referire la acţiunea autorităţilor, care în urmă cu trei săptămâni au încercat să cureţe trenurile din România de “naşii” care obişnuiau să ia şpagă. “Pe toţi naşii i-aţi legat, dar pe unul l-aţi uitat”, au scris ultraşii, aluzie la porecla lui Mircea Sandu, titrează prosport.ro.

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.