Show de Ziua Naţională cu Măruţă şi Proconsul la Craiova

Show de Ziua Naţională cu Măruţă şi Proconsul la Craiova

339
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 1,00)

Primăria Craiova se asociază cu o firmă din municipiu pentru organizarea spectacolului de 1 decembrie din Piaţa Mihai Viteazul.

Firma pune la bătaie banii pentru organizarea spectacolului de Ziua Naţională, în timp ce primăria dă la schimb esplanada Teatrului Naţional, unde SRL-ul craiovean va amenaja Orăşelul Copiilor.

Asocierea figurează pe ordinea de zi a şedinţei de joi a consiliului local municipal.

“În seara de 1 Decembrie 2012, cu începere de la ora 19.00, în Piaţa „Mihai

Viteazul” se va organiza un spectacol în aer liber intitulat „Inimă de Român”,

dedicat sărbătoririi Zilei Naţionale a României. Pentru spectacol va fi amplasată o scenă cu dimensiunile de 10m x 8m x 6m. Spectacolul va beneficia de o instalaţie de sunet profesională, lumini convenţionale şi inteligente, lasere, maşini de fum şi efecte speciale – toate echipamente profesionale destinate realizării show-ului.

Va susţine un recital 100% live formaţia Proconsul şi mixuri de hituri noi DJ

Jungle& MC Marius. Spectacolul va fi prezentat de Cătălin Măruţă şi se va încheia cu un foc de artificii.Proiectul acestui spectacol va fi susţinut financiar de către S.C MOBSEB S.R.L, cu sediul în Craiova. Municipiul Craiova va pune la dispoziţie spaţiul de desfăşurare al evenimentului, cu titlu gratuit. De asemenea, Primăria Municipiului Craiova oferă esplanada Teatrului Naţional Marin Sorescu lui S.C MOBSEB S.R.L pentru a organiza „Oraşelul Copiilor”.

Menţionăm faptul ca instituţia a încasat anul trecut o chirie de aprox. 7000 lei pentru oferirea spaţiului repectiv în aceeaşi perioadă, iar acum S.C MOBSEB

S.R.L finanţeaza evenimentul ale cărui costuri se ridică la 15.000 euro”, precizează raportul întocmit de funcţionarii primăriei Craiova.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.