Victoriile aduc victorii!

Victoriile aduc victorii!

794
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Naţionala de handbal a României U21 şi-a luat rămas bun de la publicul craiovean răsplătindu-l cu o frumoasă victorie împotriva Israelului (33-28).

În ciuda faptului că meciul a contat doar pentru palmares, ruşii reuşind să zdrobească Turcia în primul meci al zilei, cu un neverosimil 40-24, partida cu Israelul ne dă încredere în viitorul handbalului românesc. Băieţii lui Leonard Bibirig au demonstrat încă o dată că România are „materie primă” pentru handbal, însă implicarea factorilor responsabili cu dezvoltarea acestui sport lasă de dorit.

Partida propriu-zisă a fost la discreţia românilor de la un capăt la altul, cu excepţia câtorva momente, dinaintea pauzei (18-17), când adversarul a preluat conducerea pe tabela de marcaj. După pauză, jucătorii României au zburdat pe teren, reuşind să revină la conducerea meciului şi totodată să smulgă ropote de aplauze din partea spectatorilor aflaţi în Polivalenta craioveană.

La finalul meciului, tabela a arătat 28-33 poate şi pentru că presiunea rezultatului nu a mai contat.

Atât oaspeţii cât şi gazdele s-au arătat încântaţi de condiţiile excelente găsite în capitala Olteniei.

Municipalitatea, premiată de FRH

Oficialul FRH, fostul portar al Craiovei şi al naţionalei de handbal, Sorin Toacsen, i-a înmânat, în lipsă, primarului Craiovei Lia Olguţ Vasilescu, o plachetă din partea Federaţiei Române de Handbal, apreciind buna organizare a turneului de calificare. Totodată, Toacsen a precizat că anul acesta în OZN-ul din Craiova vor mai avea loc meciuri internaţionale, printre care „Trofeul Carpaţi” la handbal masculin.

În opinia noastră, şi în asentimentul celor aproape 1.500 de spectatori, jucătorul turneului de calificare la Campionatul Mondial din Bosnia-Herţegovina a fost portarul lui HCM Constanţa, Ionuţ Iancu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.