Ilie Balaci: “Maine ar putea sa apara un om care sa cumpere...

Ilie Balaci: “Maine ar putea sa apara un om care sa cumpere ceva de la Adrian Mititelu foarte scump si el sa investeasca mai departe in echipa!”

384
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Ilie Balaci a dezvaluit, in exclusivitate la “Sport Total FM”, in emisiunea “Liga de Weekend”, cu Narcis Drejan si Daniel Nazare, ca in perioada urmatoare s-ar putea realiza afacerea care ar readuce Universitatea Craiova in prim planul fotbalului romanesc.

„Maine am o intalnire cu cineva care ar avea posibilitatea sa rezolve situatia de la Craiova. Ar putea sa apara un om care sa cumpere ceva de la Adrian foarte scump si el sa investeasca mai departe. Respectivul interesat de ce are Mititelu de vanzare. Maine as putea sa stim cat de cat.

In momentul asta nefiind bani nu e nici echipa. Mititleu a spus mereu ca in momentul de fata nu dispune de banii necesari sa cumpere jucatori sa inscrie echipa in Liga a doua, sau poate in Liga intai”, a declarat Ilie Balaci la Sport Total FM.

“Eu am venit de la Al Sadd sa cumpar Universitatea. Am stat la masa cu Netoiu si Nicu Gheara. Seicul care m-a trimis conduce acum PSG. Ma rugase sa cumpar Universitatea pentru el“, a dezvaluit Balaci in emisiunea “Liga de Weekend”.

Sursa: Sport Total FM



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    203

    oricum nu meritam echipa pt 1000 -2000 de suporteri adevarati nu meritam imi aduc aminte cand jucam slab si veneau 2000 de oameni si jumate injurau echipa, sa fim seriosi craiova de dupa 90 e o rusine oamenilor nu mai exista fotbal in liga 1 e doar circ si batjocura pe ce lume traiti, defapt la cati bufoni si circari are craiova asta nu ma mira ca se mai uita la acest spectacol de 2 lei

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.