Razii rutiere pe drumurile din Dolj: 285 de amenzi aplicate şoferilor

Razii rutiere pe drumurile din Dolj: 285 de amenzi aplicate şoferilor

769
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Poliţiştii de la Rutieră au organizat, ieri, la nivelul judeţului Dolj, o razie în trafic, care a avut ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie. Totodată, poliţiştii au urmărit şi depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de conducătorii auto care încalcă legislaţia rutieră în scopul reducerii riscului rutier.
La activităţile desfăşurate au participat 93 de forţe, respectiv poliţişti de la formaţiunile de rutieră, ordine publică şi investigaţii criminale.
Au fost constituite nu mai puţin de 31 filtre rutiere în care poliţiştii au controlat 320 de autovehicule, aproximati-v 400 de persoane fiind legitimate cu această ocazie.
Oamenii legii au întocmit trei dosare de cercetare penală privind încălcări ale regimului circulaţiei pe drumurile publice şi au aplicat 285 de sanţiuni contravenţionale în sumă totală de 19.950 lei. Deasemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.