Marian Vasile ar pleca şi n-ar pleca din PDL

Marian Vasile ar pleca şi n-ar pleca din PDL

299
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

În realitate, potrivit unor surse din partid, Marian Vasile organizase conferinţa de presă pentru a-şi anunţa plecarea din PDL. Elena Udrea i-a dat însă planurile peste cap pe ultima sută de metri, ea anunţând cu doar câteva minute înainte de întâlnirea lui Marian Vasile cu jurnaliştii că nu va părăsi PDL. În asemenea condiţii, primarul de la Studina a fost nevoit să-şi schimbe din mers discursul, afirmând că, deşi nu se regăseşte în actuala politică a PDL Olt, va rămâne totuşi în tabăra democrat-liberalilor, pentru a construi pe plan local un partid adevărat.

 

„Nu spun că plec din PDL, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla. Spun doar că vreau să construiesc altfel, indiferent de ce lideri sau lidere (sic!) vor exista”, a spus Marian Vasile, intrând în tonul declaraţiei Elenei Udrea.

 

El nu a ratat, însă, ocazia de a o ataca pe preşedinta interimară a PDL Olt, Siminica Mirea, pe care a acuzat-o de orientări de stânga.


Contactată telefonic, Siminica Mirea a avut următoarea reacţie:
„Nu avem nevoie de dezbinare, ci de oameni dedicaţi partidului. Cei care vor să muncească, punându-şi în slujba partidului mintea, buna intenţie şi sufletul, sunt invitaţi s-o facă. Cei care nu au asemenea intenţii, să se delimiteze cu totul de corpul partidului, pentru că e mult de muncă. Domnul Vasile nu a făcut altceva în acest partid decât să-şi denigreze colegii, iar lucrul ăsta nu e de conceput într-un partid care abia acum s-a stabilizat şi îşi pregăteşte un nou viitor”.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.