Handbalistele SCM Caiova, egale cu HC Zalău

Handbalistele SCM Caiova, egale cu HC Zalău

677
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a debutat cu un rezultat de egalitate în fața formației HC Zalău, scor 23-23, după ce la pauză oltencele aveau un avantaj de trei goluri 13-10.

A fost o partidă echilibrată, dramatică pe final, golul egalizator fiind marcat de Nicoleta Dincă cu doar 10 secunde înainte de final, moment în care sălăjencele jucau doar în patru jucătoare de câmp. Meciul a început destul de timorat, după trei minute scorul era decât 1-1, iar Mirela Nichita își începuse deja paradele extraordinare care au închis poarta Craiovei. SCM s-a desprins la trei goluri destul de ușor, însă Zalăul a revenit pe tabelă și a egalat încă odată situația. Finalul primului mitan a fost dominat de alb-albastre care au blocat tabela la un încurajator 13-10.

A doua parte a meciului a aparținut elevelor lui Gheorghe Tadici care au trecut treptat la conducerea partidei, chiar și la două goluri diferență. Încurajate în permanență de cei peste 2500 de spectatori care au venit în această seară în Polivalenta din Bănie și alb-albastrele au reușit să egaleze și să obțină un punct foarte imporant pentru moralul jucătoarelor.

Dacă, la conferința de presă, Gheorghe Tadici a atatc conducerea clubului craiovean, fiind deranjat de sloganul de la flayerele de prezentare ”Duelul Titanilor”, Carmen Amariei a ținut să mulțumească publicului și jucătoarelor, declarând :”Pentru mine acest punct valorează cât o victorie”.

Au marcat: Gogoriță 5, Dincă 4, Han 3 (3); Goroan 3, Cioaric 3, Apipie 2, A. Amariei 2, respectiv Constantinescu 11(11), Pintea 3, Varga 3, Bardac 2, Bădiță 1, Pop, 1, Trif 1, Ciuculete 1.

Sursa: www.ghidsportiv.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1340

    O victorie era si mai buna.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1353

    munca mai multa .la porumbi sunteti bune?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.