Zilele Comunei Işalniţa, serbate de Sfânta Maria Mică

Zilele Comunei Işalniţa, serbate de Sfânta Maria Mică

1.384
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Duminică, 8 septembrie 2013, de “Sfânta Maria Mică”, Işalniţa va sărbători Zilele comunei. A XIII-a ediţie a acestei manifestări va avea un program diversificat, pentru toate gusturile.  

“Nu vreau să par lipsit de modestie, şi nici nu doresc să supăr pe cineva, dar locuitorii comunei Işalniţa sunt cei mai harnici din acest judeţ, şi cred că merită ca odată pe an, noi, cei din administraţia locală, să le dăm ocazia să se simtă bine, alături de cei dragi. Asta nu înseamnă că nu aşteptăm la sărbătoarea noastră toţi doljenii care vor să ne fie alături. Avem un program pentru toate categoriile de vârstă, şi sunt convins că va fi un spectacol reuşit, de care se vor bucura toţi cei prezenţi”, a declarant primarul comunei Işalniţa, Ovidiu Flori.

Artiştii care vor urca pe scenă sunt următorii: Ansamblul “Ion Şerban” Işalniţa, Taraful lui Streaţă, Marinela Răcăreanu, Mirela Constantin, Valentin Sanfira, Camelia Bălmău, Emilia Ghinescu, The Players, Celia şi CRBL.

Spectacolul va începe la 14:00, pe stadionul din localitate, şi se va încheia la orele 24:00, cu un frumos foc de artificii.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1341

    Asta nu am mai auzit,zilele isalnitei

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1352

    uitei tata ce se rup.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.