Fotbalul – între ruşine şi dezonoare !

Fotbalul – între ruşine şi dezonoare !

1.261
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

         Dupa partida pierduta pe stadionul ”Ion OBLEMENCO”, de  C.S. Universitatea Craiova cu 3-1 in fata C.S.M. Reşiţa, nu putem spune decat De 3 ori RUŞINE!

         Asteptarile au fost mari, dar din nefericire rezultatul a fost zero. putinii spectatori, aproximativ 3500 au fost martorii unui spectacol  de prost gist, orchestrat de Erik Lincar, o dezamagire inca de acum 2 saptamani, cand in meciul de cupa de la Targoviste a reusti „performanta” de a termian in minutul 60 toate schimbarile. I-am fi dat nişte circumstanţe atenuante, la primul joc pe ”Ion OBLEMENCO”, dar trecutul stelist, i le*a cam anulat.

După ”maestrul” de la pupitru urmează şi ”instrumentiştii”. Cam toţi au demonstrat, sâmbătă cu CSM Reşiţa, că nu stiu sa „cante dupa partiturz”, dar mai grav e ca nu prea le au nici cu „instrumentul”. Trupa lui eric lincar a arătat, în versiunea instrumentală, precum o adunătura de afoni în care unul se pomeneste cu bagheta dirijorală în mână, iar ceialati se trezesc în rolul de instrumentişti.

Personajele de pe gazonul de pe ”Ion OBLEMENCO”, în acest start de sezon competiţional 2013-2014, sunt nedemne de culorile alb-albastre pe acre le imbraca, pângăresc un loc sacru al Olteniei.

Acum câţiva ani, Sorin Cârţu spunea: ”Cine îmbracă culorile alb-albastre ale Craiovei trebuie să simtă că acel tricou îl frige !” Pezevenghii aştia îmbrăcaţi într-un echipament alb-albastru de top nu au nici cel mai mic sentiment de apartenenţă a ceea ce înseamnă: CRAIOVA, FOTBAL, RESPECT, BUN-SIMŢ, IUBIRE, PROFESIONALISM, ONOARE !

Toată această stare pare a fi indusă de nişte acţionari, sponsori, sau cum le-o zice, care vin la meciurile de pe ”Ion OBLEMENCO” ca la teatru: costume impecabile (de firmă) şi cu o mină de oameni serioşi.

Fraţilor Craiova fotbalistică înseamnă: SPECTACOL, DĂRUIRE, SUFERINŢĂ, IUBIRE, LACRIMI, ZÂMBET şi VIAŢĂ.

După scorul înregistrat cu CSM Reşiţa, pe holul oficialei se făceau pariurile pe un meci între zbanghii din teren şi gloriile Craiovei: Lung, Boldici, Săndoi, Stângă, Papură, Badea etc. cu antrenor ”Ţâcă” Zamfir. Bănuiesc că în proporţie de 125% toţi ar merge cu gloriile, doar scorul de maidan le-ar da ceva batai de cap pariorilor.

Nu ştim cum sunt raporturile administrative şi cine are decizia la echipă dar trebuie schimbat radical tot cea ce se întâmplă.

Bani sunt (prin prisma condiţiilor, echipamentului, autocarului, etc), organizare există (la cât de stufoasă este organigrama şi numele implicate, cam aşa rezultă) dar rezultate IOC !

Surata C.S. -ului, adicătelea F.C. ”U” arată precum într-un motto a lui Tudor Arghezi:  ”Din bubemucegaiuri şi noroiiscat-am frumuseţi şi preţuri noi !”

Huliţi şi trimişi în pribegie elevii lui Nicolo Napoli (care este Antrenor, tată) au un parcurs bun spre foarte bun deşi condiţiile materiale, organizatorice şi administrastive sunt total diferite de ceea ce beneficiază zbanghii de la C.S. ”U”.

Pentru cei care organizează lucrurile la CS ”U” Craiova avem şi noi nişte sugestii:

–       Antrenor: Emil Săndoi

–       Staff management: Corneliu Stroe, Nicolae Zamfir, Marian Bondrea

–       Jucători: generaţia 1994 pregătită de Gheorghiţă Geolgău şi alţi tineri

crescuţi în spiritul alb-albastru

Spiritul Ştiinţei nu poate fi renăscut de 100 de suporteri, cică plătiţi să strige la Peluza Nord. Spiritul Ştiinţei va reînvia pe gazon şi în tribuna a doua (a lui Ostrovschi).

Mercenarii şi samsarii nu au cum să renască un SPIRIT, OLTENII – DA !



6 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-01-2013
    Mesaje
    292

    rusie aceasta echipa nu merita sa joace pe acel stadion plin de atatea momente frumoase dar politia imi momentul de fata este mai presus decat orice,sper sa se desfiinteze aceasta echipa

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    617

    RUSINEEEEEEEEEE,PLECATI DE PE OBLEMENCO…….PLECATI DIN CRAIOVA

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1524

    Niste figuranti, jucatorii de la CS Larguta..

  4. #4
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1553

    rusineeeeeeeeeeeee

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     01-02-2013
    Mesaje
    142

    Lărguța, ne-ai dovedit clar ce caracter ai. Stai liniștită că nu scapi așa ușor cu echipa asta M-aș bucura teribil să ne strângem suporterii FC să vă sabotăm meciurile, să vă facem să pierdeți la masa verde. Mama ta de cățea!

    Artists use lies to tell the truth. Yes, I created a lie. But because you believed it, you found something true about yourself
  6. #6
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    619

    Ar fi o ideee

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.