Conducerea SCM Craiova declanșează o anchetă internă

Conducerea SCM Craiova declanșează o anchetă internă

563
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În această dimineață clubul SCM Craiova a transmis un comunicat de presâ cu privire la cazul partidei cu formația HC Zalău.

Vă prezentăm în întregime comunicatul primit:

Conducerea clubului S.C.M. CRAIOVA a decis declanşarea unei anchete administrative în vederea stabilirii şi sancţionării persoanelor care se fac vinovate de gravele prejudicii de imagine, financiare, precum si sportive aduse echipei de handbal feminin, în urma pierderii la “masa verde” a meciului cu H.C. Zalău şi a sancţiunilor dictate de Comisia de Disciplină a Federaţie Române de Handbal (F.R.H.). Clubul consideră că întregul scandal legat de cele două jucătoare de handbal are la bază ascunderea unor informaţii esenţiale, care, dacă ar fi fost cunoscute, nu ar fi fost acceptate transferurile acestora şi nu s-ar fi ajuns la situaţia actuală.
Precizăm că jucătoarele Anca Amariei şi Alexandra Haşegan au fost aduse la club de către antrenoarea Carmen Amariei, care a avut încă de la început tot sprijinul şi încrederea noastră. În momentul în care cele două jucătoare au fost prezentate de antrenoare, Alexandra Haşegan ne-a adus la cunoştinţă faptul că a jucat ultima dată la clubul Terom Z Iaşi, echipă care s-a desfiinţat, iar Anca Amariei ne-a informat că ultima echipă la care a evoluat a fost H.C. Baia Mare, cu care nu mai are contract. În baza acestor precizări ale jucătoarelor, s-au semnat contractele şi cererile de transfer.


În data de 04.09.2013 – în momentul în care clubul a fost înştiinţat de F.R.H. că Alexandrei Haşegan i se suspendă dreptul de joc în meciurile oficiale ale echipei S.C.M. Craiova, pentru “dublă semnatură” cu clubul S.C.M. Craiova şi cu un club din Germania – jucătoarea vizată ne-a adus la cunoştinţă faptul că a semnat cu clubul din Germania o convenţie valabilă din februarie 2013 până în februarie 2015.
În data de 13.09.2013, clubul a primit o nouă adresă din partea F.R.H., prin care a fost înştiinţat că jucătoarea Anca Amariei este suspendată şi nu are drept de joc în meciurile oficiale ale echipei de handbal feminin a S.C.M. Craiova, din cauza că a evoluat la un club din străinătate, Cercle Dijon, şi pentru care nu s-a plătit Certificatul de transfer internaţional. În urma acestei adrese, i-am făcut cunoscut antrenoarei că jucatoarea amintită nu are drept de joc în meciul din data de 13.09.2013 împotriva echipei H.C. Corona Braşov, meci pentru care echipa se deplasase deja la Braşov.


Contractele celor două jucătoare au fost suspendate până la întrunirea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal (F.R.H.), comisie abilitată să ia o decizie în aceste cazuri.
Reamintim că în şedinţa Comisiei de Disciplină a F.R.H. din data de 24.09.2013 au fost aplicate echipei de handbal S.C.M. Craiova următoarele sancţiuni: pierderea meciului cu H.C. Zalău cu scorul de 10-0 si 1 punct de penalizare în clasament; clubul S.C.M. Craiova a fost sancţionat cu amendă de 2.000 lei, iar cele două jucătoare au fost sancţionate cu 1.000 de lei fiecare şi li s-au anulat transferurile.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1552

    jurati ca nu ati stiut

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.