Handbal: SCM U Craiova eșec pe teren propriu

Handbal: SCM U Craiova eșec pe teren propriu

522
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

S.C.M. CRAIOVA – ”U” Jolidon CLUJ 30–33 (16–16)

Încă stăm, ne frecăm ochii și ne întrebăm cum este posibil ca o echipă profesionistă de handbal să nu mai marcheze decât un singur gol în  15 minute de joc și de la un avantaj liniștitor de 5 goluri să pierzi la o diferență de trei. Și totuși, uite că este posibil… dar ce s-a întâmplat de fapt. SCM Craiova a întâlnit pe teren prorpiu formația U Joilidon Cluj, echipă cu pedigree în handbalul românesc, fostă participantă în Champions Leaque. Prima repriză a fost echilibrată, oltencele noastre au condus, unul două goluri, dar la pauză s-a intrat la egalitate 16-16. La relaure, elevele lui Amariei pornesc ca din trombă, marchează gol după gol, și în minutul 45.30, tabela arăta un incredibil 29-24 pentru SCM Craiova… time out și se stinge lumina. Nu știm ce le-a spus în acel timp de odihnă, dar parcă s-a rupt filmul. Ale noastre handbaliste nu mai reușesc nimic și Clujul pune stăpânire pe joc și trimit toate punctele în Ardeal, 30-33 la final. Da, nu este glumă, de la acel halucinant pentru unii 29-24, nu am mai marcat decât un singur gol.

Carmen AMARIEI, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Un meci pe care l-am pierdut, din păcate, pe mâna noastră. Am avut avantaj de 4 goluri, dar din păcate iar am greşit  şi am ratat foarte mult în ultimele 10 minute. Nu este o problem cu condiţia fizică, ci totul este legat de problema psihologică. Fetele îşi doresc, dar au o teamă teibilă să nu piardă jocul, iar un proverb românesc spune că: ”De ce ţi-e frică, nu scapi!”. Şi tocmai acest lucru ni s-a întâmplat astăzi. Am avut o săptămână ”neagră”, perioadă care şi-a pus amprenta pe fete. Ne pare rău pentru acest insucces în special pentru suporterii şi oamenii care sunt alături de noi. Ne-am dorit foarte mult şi fetele şi-au dorit foarte mult Victoria, dar din păcate nu a fost să fie astăzi. Mergem mai departe şi rămânem cu acelaşi obiectiv.”



3 COMENTARII

  1. #1
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    4689

    Marea antrenoare Carmen AMARIEI

  2. #2
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    994

    Intr-o competitie sportiva, unul castiga si altul pierde.
    E foarte simplu, trebuie felicitat invingatorul si incurajat perdantul.

    Ma indoiesc ca cineva crede intr-o performanta exceptionala in primii doi ani de participare intr-o competitie.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1571

    capul sus.hai fetele

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.