Azi se judecă un nou termen în dosarul privind dezafilierea Universității Craiova

Azi se judecă un nou termen în dosarul privind dezafilierea Universității Craiova

1.594
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Judecătoria Sectorului 2 discută astăzi dosarul privind dezafilierea Universității Craiova de la Federația Română de Fotbal.
Președintele FRF, Mircea Sandu, și președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, au depus, la termenul din 12 septembrie, o cerere de amânare în vederea angajării unui apărător ales.

Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost deferiți justiției pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor formă calificată, folosire a influenței ori autorității persoanei care îndeplinește o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite și sustragere de sub sechestru, precum și a persoanelor juridice fără scop patrimonial.

De asemenea, au fost deferite justiției și FRF și LPF, pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată și sustragere de sub sechestru.

În rechizitoriul întocmit, procurorii DNA au reținut că, în 20 iulie 2011, la o ședință a Comitetului Executiv al FRF, s-a hotărât excluderea provizorie a SC Fotbal Club U Craiova SA, pusă pe seama încălcării grave a statutului Federației, fără a se detalia și motiva în ce au constat încălcările și gravitatea lor.

Sursa: Agerpres



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1690

    moama cati bani cheltuie din impozitele noastre ca sa nu rezolve nimic

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1682

    rezolva ei pana la urma ceva

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.