Elevii lui Stângă, victorioși în Valea Domanului

Elevii lui Stângă, victorioși în Valea Domanului

662
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

CS Universitatea a câștigat fără prea mari probleme la Reșița, împotriva formației CS Metalul și iernează pe prima poziție a clasamentului, cu 28 de puncte.

Elevii lui Ovidiu Stângă și-au făcut meciul ușor din start, atunci când Curelea a deschis scorul. Atacantul craiovenilor a reluat în plasă, din apropriere, o minge respinsă greșit de Vătăjelu. Gazdele au avut prima șansă de gol în minutul 26, atunci când Brac a scos lovitura de cap a lui Făgărășanu. În finalul primei reprize, același Fagarasanu a cerut penalty, dar arbitrul Chivulete i-a arătat caronasul galben atacantului reșițenilor.

La reluare, tot formația lui Pelici a avut inițiativa, dar fără rezultat pe tabela de marcaj. Lovitura de cap a lui Stoica a întâlnit bara porții lui Brac (’70), în timp ce Stângă a mutat câștigător. Ferfelea și Voinea i-au înlocuit pe Precup și Curelea, iar primii doi au conlucrat la faza golului doi. Ferfelea l-a angajat excelet pe Voinea (’80), iar tânărul fotbalist al celor de la CS Universitatea Craiova l-a învins pe Pascal și a stabilit scorul final al meciului.

 

Sursa: ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    128

    Bravo baieti, hai cu promovarea! Locul Universităţii este în Liga I!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.