Marius Toma: ”Nu ne speriem de Gilboa!”

Marius Toma: ”Nu ne speriem de Gilboa!”

865
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

SCM Universitatea Craiova întâlnește miercuri, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Craiova câștigătoarea precedentei ediții din Liga Balcanică, echipa israeliană, Galil Gilboa.

Înaintea meciului, Marius Toma a declarat că elevii pregătiți de sârbul Milan Nisic nu se sperie de campioana en-titre din “țare sfântă”, chiar dacă Gilboa dispune de un buget mai consistent.Managerul echipei craiovene de baschet, are încredere într-o prezență cât mai numeroasă în tribune a craiovenilor și speră ca superterii să-și poarte favoriții spre victorie.

„Orice meci acasă este foarte important, întâlnim cel mai puternic adversar din Liga Balcanică de până acum care vin dintr-un baschet foarte puternic, cu un buget important. Vorbim de un advresar foarte serios, cu jucători foarte bine cotați pe piața internațională dar nu ne speriem. Nu vrem nici să părem lipsiți de modestie și să promitem victoria dar vom da ce este mai bun din noi. Echipa a dus un vârf de formă în această perioadă, lipsa acidentărilor și venirea lui Tyler James ne conferă siguranță. Se observă relația din ce în ce mai bună dintre jucători. Ne conferă un atu foarte puternic faptul că jucăm acasă, atmosfera este un mare avantaj pentru echipă”, a declarat Marius Toma în cadrul unei conferințe de presă.

Prezent de asemenea la conferința de presă, Mirko Kovac a declarat că, pentru a oține victoria, echipa trebuie să repete jocurile bune din ultima perioadă : ”Ne așteptăm la un meci greu cu o echipă bună. În ultimele jocuri am jucat bine și cred că putem câștiga în special dacă vom continua să evoluăm ca o echipă unită. Putem să învingem pe oricine dacă jucăm la capacitate maximă, nu ne sperie echipa din Israel. Îmi doresc să vină cât mai mulți oameni la sală pentru a ne susține”.

Sursa: ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    21312

    Bafta!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.