Craiova: Polițiștii ajută persoanele fără adapost

Craiova: Polițiștii ajută persoanele fără adapost

478
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 1 Craiova au găsit-o,în localitatea Işalniţa, pe V.MARIA, 78 de ani, fără nicio sursă de încălzire. Aceasta a refuzat să fie transportată la Centrul de Urgenţă pentru persoane fără adapost din Craiova, motiv pentru care s-a luat legătura cu Administraţia Publică Locală, fiind transportată şi cazată la fosta Şcoală Generală din comună unde există condiţii optime pentru a locui.
În aceeaşi zi, poliţiştii s-au deplasat în comuna Almăj unde a fost verificat C.AURELIAN, 56 ani, care a fost găsit în locuinţa sa, căzut lângă pat în stare de inconştienţă, fără să aibă în locuinţă vreo sursa de încălzire. Poliţiştii au solicitat un echipaj medical al Serviicului de Ambulanţă care a sosit şi l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic Nr. 1 Craiova în vederea acordării de îngrijiri medicale stabilindu-i-se diagnosticul şoc hipotermic.
Poliţiştii Secţiei 5 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în zona Pieţei Orizont din cartierul Craioviţa Nouă, se află trei bărbaţi care fac parte din categoria celor fără adăpost şi suferă vizibil de frig. Astfel, au fost identificaţi G.DANIEL, 47 ani, din comuna Urzicuţa, Dolj, P.SANDI, 55 de ani, din Craiova, S.SMARANDU, 60 ani, din comuna Ghindeni, Dolj. Poliţiştii au solicitat sprijin Serviciului de Ambulanţă Dolj care a răspuns ca de fiecare dată şi la faţa locului au sosit echipaje medicale care i-au preluat pe cei în cauză și transportat la Centrul de Urgență pentru persoane fără adăpost din Craiova.
Deasemenea, a fost identificat şi P.MARIAN, 43 de ani, din Craiova care se află în evidenţe cu afecţiuni pulmonare, motiv pentru care a fost preluat de către un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj și transportat la Spitalul Leamna pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1198

    Se mai intampla si minuni …

  2. #2
    A%%
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    744
    Citat Mesaj initiat de cyborg
    Se mai intampla si minuni …

    Intr-adevar…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.