Baschet: Craiova câștigă fără emoții partida cu Gaz Metan Mediaș

Baschet: Craiova câștigă fără emoții partida cu Gaz Metan Mediaș

489
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SCM Universitatea Craiova este ca și calificată în play-off-ul Ligi Naționale de baschet masculin după ce a învins în această seară pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 106-78. Craiovenii și-au luat astfel revanșa atât pentru meciul din turul campionatului, dar și pentru înfrângerea din primul tur al play-off-ului sezonului precedent. Situația pe seturi a fost 29-21, 28-11, 18-27, 31-18.

Cu mari probleme financiare, ardelenii au fost victime sigure, iar dacă nu aveau un Slavisa Bogavac sau Tudor Dumitrescu, diferența era mult mai mare la finalul jocului. De la oaspeți a lipsit vedeta Brandon Shiloh care se află în conflict cu conducerea clubului.

Echipa antrenată de Milan Nisic a dominat în permanență jocul și nu s-a pus niciodată problema învingătoarei, cu toate că, sfertul trei a fost câștigat clar de medieșeni, 27-18, pe fondul schimbărilor din tabăra oltenilor, dar și a preciziei la aruncările de la distanță ale lui Dumitrescu și Tsiaras

Cu această victorie Craiova urcă pe locul al cincelea cu 38 de puncte, iar medieșenii se situează pe locul 11 cu 30 de puncte, fără nicio șansă de a mai prinde unul din primele opt locuri.

”Legiunea” a făcut din nou spectacol sub panou, iar ”gigantul” Craiovei, James Tyler, a realizat din nou un double-double (23 de puncte și 14 recuperări -8 ofensive și 6 defensive). De asemenea, Tyler a avut mână bună și la aruncările libere, terminând cu un procentaj de 75%, 9 reușite din 12 încercări.

De la Craiova, Tyler cu 23 puncte și 14 recuperări, secondat de Travis Bureau 17 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, au fost cei mai buni marcatori. De partea cealaltă, Slavisa Bogavac 21 de puncte și 16 recuperări, respectiv Tudor Dumitrescu cu 19 puncte și 3 recuperări au fost cei mai buni.

Declarații după meci:

Andrei Mandache (Gaz Metan Mediaș) ”Am pierdut în fața unei echipe care este pe val, o echipă cu un joc foarte agresiv și care astăzi a fost mai bună ca a noastră. Trebuie să facem o emisiune despre ce se întâmplă la Mediaș, nici noi nu mai înțelegem ce să facem. Cum ne antrenăm, unde ne antrenăm. Este foarte greu”

Levar Seals (SCM Universitatea Craiova): ”Am jucat foarte bine și sunt bucuros că am reușit să câștigăm. Nu pot spune că ne-am luat revanșa cu Mediașul. Ei sunt cu totul și cu totul altă echipă și acum am fost mai buni ca ei

James Tyler: ”Sunt foarte bucuros pentru această victorie. Atmosfera a fost fantastică, le mulțumim publicului pentru că sun alături de noi”



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1289

    Felicitari … au meritat …

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    866

    Felicitari hai Craiova

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.