SCM U Craiova câștigă fără emoții

SCM U Craiova câștigă fără emoții

908
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

SCM Universitatea Craiova n-a avut emoții în Polivalentă contra celor de la BC Timișoara și s-a impus cu scorul de 75-60.

Milan Nisic a început jocul cu următorul cinci: Seals, Bureau, Kovac, Popescu, Sokk, în timp ce timișorenii i-au avut în teren, în startul jocului pe: Jovanovic, Conley, Radulovic, Gagece și Vasojevic.

Primele puncte ale meciului au venit pe mâna veteranului Bogdan Popescu, apoi oaspeții au trecut în avantaj (5-2) după coșurile izbutite de Gacesa și Jovanovic. Treptat. Craiova și-a intrat în ritm și după primiul sfert, scorul a fost 19-13 pentru olteni, după coșul reușit de Toth.

Actul secund a debutat cu reușita lui Radulovic, apoi Seals (4 puncte), Bureau și Babic au dus scorul la 27-14 pentru echipa din Bănie. Până la pauza pauza mare, trupa lui Nisic și-a mărit avantajul, după sfertul al doilea tabela arătând 39-22 pentru Craiova.

Sfertul al treilea le-a aparținut bănățenilor, care și l-au adjudecat cu 24-18, insuficient pentru a se pune problema învingătoarei. Ultimul act le-a revenit baschetbaliștilor din Cetate, care au ajuns astfel la a XVI-a victorie în sezonul regulat, urcând pe poziția a patra cu 41 de puncte, în timp ce BC Timișoara a urcat pe locul cu 36 de puncte.

Seals cu 19 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive a fost cel mai bun om al gazdelor, în timp ce de la oaspeți s-a remarcat Jovanovic, cel care a totalizat în meciul contra craiovenilor 24 de puncte, o recuperare și 7 pase decisive.

În următoarea etapă, ultima a ligii naționale, SCM U Craiova se va deplasa la Ploiești pentru jocul cu Asesoft, în timp ce BC Timișoara va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș.

Drăgușin a revenit pe parchet

După accidentarea suferită în luna septembrie a anului trecut, pivotul Ionuț Drăgușin a revenit în echipa alb-albastră. Baschetbalistul a reușit 5 puncte, o recuperare și o pasă decisivă în disputa cu BC Timișoara.

VIDEO


Sursa: ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1049

    HAI STIINTA //////////

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.