Lia Olguța Vasilescu către deputatul Mihai Voicu: “Nu-mi da lecții anticorupție, bubosule!”

Lia Olguța Vasilescu către deputatul Mihai Voicu: “Nu-mi da lecții anticorupție, bubosule!”

4.561
69
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Reactie_Olguta_vasilescu_1După ce deputatul Claudiu Manda a înjurat birjărește un craiovean plecat la muncă în Anglia, astăzi primarul Craiovei a sărit la gâtul deputatului Mihai Voicu. Într-o postare pe facebook Voicu a criticat atitudinea colegului său Manda. “Două observații, pline de dezgust:
1. Așa tratează președintele PSD Dolj un craiovean
2. Nu doar politețea, ci și cratimele reprezintă un mister pentru PSD” a postat Voicu pe pagina sa, alături de printscreen-ul ce arată conversația dintre Sorin Iovu șoferul de TIR și deputatul PSD Claudiu Manda.

Cu 2 zile înainte Mihai Voicu făcuse o remarcă și la adresa pierderii de către Craiova a competiției pentru desemnarea Capitalei Culturală Europeană.

Reactie_Olguta_vasilescu_2Miroase foarte urât cu proiectul Craiovei. Știați că proiectul din Baia Mare a costat 5000 de euro iar cel din Craiova 3.000.000? Baia Mare s-a calificat . Fără comentarii.
Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei a reacționat dur pe pagina personală de Facebook, la adresa deputatului PNL Mihai Voicu “De parcă doar el ar posta numai tâmpenii! Mișu Voicu, deputat turist de Dolj, a aflat într-una din vizitele anuale prin județ și a și ținut să-și împărtășească prostia și altora, că în Craiova s-ar fi cheltuit 3 milioane!!!!! de euro doar pentru competiția Capitală Culturală. Cum a adunat el? Cum făcea la partid cu colecta de pe la șefii de deconcentrate? Nici măcar! A adunat bugetul anual al TUTUROR instituțiilor de cultură din Craiova. După părerea lui ar trebui să desființăm cu totul filarmonica, teatrul de păpuși, opera, casa de cultură, ansamblul folcloric etc. Normal că ar vrea să le deființăm, de vreme ce el nu vine la niciun spectacol, că oricum nu vine prin județ. Mișule! Un sfat! Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!”.
Comentariile au început să curgă la postarea primarului Lia Olguța Vasilescu. Printre cei care și-au dat cu părerea se numără și viceprimarul Craiovei Dan Dașoveanu. “Nu l-am văzut la un eveniment cultural în ultimii 10 ani! Poate preferă manelele!”, a spus acesta. Culmea este că Primăria Craiova s-a asociat anul trecut în luna mai, cu Caravana lui Axinte și a organizat în centrul orașului un spectacol cu manele și momente vulgare. Prinre cei care au urcat pe scenă s-a numărat manelistul Vali Vijelie.

Foto: nouapresa.ro



69 COMENTARII

  1. #61

    Eu personal l-am vazut de cel putin 10 ori anul acesta. Si in situatii „oficiale” si in situatii particulare cand m-am vazut intamplator cu el prin oras. Lasand la o parte ca este obligat prin lege sa tina audienta la cabinetul de Parlamentar

  2. #62
    0-day Member
    Data de inscriere
     08-12-2015
    Mesaje
    1

    Carmen Turculeanu – esti tampita…de spitalul nr. 1 nu se ocupa Primaria Craiova si Consiliul Local… Alooo…garaaa….ai auzit de Consiliul Judetean???? Ei bine…el de ocupa de starea deplorabila a Spitalului 1….habarnisto…

  3. #63
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8634

    De preferat sa vina cat mai rar , sa nu ne umple de bube

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  4. #64
  5. #65

    Vine și spitalul,ca să se oftice ăia de-au devalizat bugetul orașului până-n 2012 !S-au aprobat fondurile și contribuția municipalității a fost prinsă în bugetul local.Mai citiți,deștepților,sau e grele cu cititul,mai ușor de dat din plisc!

  6. #66

    Să vină portocaliii la ușa mea-n campanie,că le dau cu huo,de-o să se audă-n tot cartierul ,ca acum 3 ani !Chiar dacă și-au schimbat firma și au distrus PNL,acum e PDL extins,și se vede după discurs și tupeu !La alegeri îi vor vota doar cei ce-au furat cu ei!Eu am votat 22 de ani PNL și m-am lecuit !

  7. #67

    Danubiana Orascu tu ai cumva plisc fraiero asteptam sa vedem de va fi asa

  8. #68
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4466

    iar cearta?si munca?

  9. #69

    Lucian Prejbeanu probabil ca dvs faceti parte din partid de v-ati vazut cu el in particular. asta spune tot. o seara buna

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.