„Ştiinţa va reveni în B, iar jucătorii se vor întoarce la echipă”

„Ştiinţa va reveni în B, iar jucătorii se vor întoarce la echipă”

463
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dumitru Dragomir a declarat că decizia de dezafiliere nu va fi menţinută, însă echipa alb-albastră nu va putea fi înscrisă în Liga I.

Preşedintele LPF a afirmat că fotbaliştii care au părăsit Bănia după dezafilierea temporară vor fi nevoiţi să revină la clubul oltean. „În orice campionat din lumea asta, Universitatea va intra doar direct în liga a doua. DNA n-are ce face. Jucătorii Ştiinţei vor reveni, dar Mititelu nu va primi nimic, pentru că echipele la care au fost legitimaţi i-au ţinut în priză la cel mai înalt nivel. De ce să primească el ceva?” – a anunţat Dragomir. Acesta a fost contrazis de Adrian Mititelu, care a precizat pentru prosport.ro că Ştiinţa va evolua în primul eşalon, nu în cel de-al doilea. Ultimul finanţator al Craiovei a spus şi că jucătorii nu mai pot reveni la gruparea din Bănie: „Craiova va reveni în fotbalul românesc, dar nu în Liga a II-a, ci în Liga I. Regulamentar, ce a spus Dragomir, că se vor întoarce jucătorii la Craiova, este fals. Niciun jucător care a semnat cu alte cluburi nu va mai putea să se întoarcă la noi.”

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.