Fotbal: Craiova nu vrea să lase loc de surprize în Cupă

Fotbal: Craiova nu vrea să lase loc de surprize în Cupă

3.945
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

CS Universitatea Craiova debutează în ediția 2016-2017 a Cupei României. Fotbaliștii pregătiți de Gigi Mulțescu vor încerca să obțină calificarea în optimile de finală ale „competiției surprizelor” în fața divizionarei secunde Sepsi Sf. Gheorghe, într-o partidă ce va avea loc pe Stadionul „Tineretului” din Brașov, marți, de la ora 20:45.

Oltenii au un moral bun, după două rezultate pozitive consecutive în Liga 1, însă antrenorul alb – albaștrilor avertizează că nu va fi un meci prea ușor cu echipa din Sfântu Gheorghe.

Abordăm la victorie, vrem să ne calificăm și în Cupa României. Vom alinia o echipă competitivă, pentru că întâlnim un adversar cu un lot valoros. Are câțiva jucători care au evoluat în Liga 1, o mixtură între jucători experimentați și tineri care vor să se afirme. Așadar ne așteaptă un meci greu. Mai ales că ei nu vor avea nimic de pierdut, va fi meciul anului pentru ei – se vor dărui, vor juca la sacrificiu. Noi trebuie să ne adaptăm la condițiile de joc și să dovedim că suntem dintr-o ligă superioară. Să câștigăm jocul. Să nu lăsăm loc la surprize”, a spus Mulțescu, în cadrul unei conferințe de presă.

De partea cealaltă, adversara Craiovei din meciul de marți se află pe locul 5 în clasamentul din Liga 2, cu 25 de puncte, iar în runda precedentă a învins-o în deplasare pe ACS Berceni, cu scorul de 1-0.

Foto: Remus Beadea



3 COMENTARII

  1. #1

    Asta nu e Craiova daca imparte Craiova

  2. #2

    Clar, niciodata in istoria fotbalului nu sa intamplat o mizerie ca asta.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4090

    CLONA

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.