Noua conducere a AJF Dolj va fi aleasă la finalul lunii noiembrie

Noua conducere a AJF Dolj va fi aleasă la finalul lunii noiembrie

2.676
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Adunarea Generală de Alegeri a AJF Dolj va fi convocată în data de 26 noiembrie, începând cu ora 11:00, în Amfiteatrul Facultății de Mecanică de la Craiova, atunci urmând să fie aleasă noua conducere a Asociației Județene de Fotbal Dolj, după demisia lui Silviu Bogdan.

Candidații pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte şi membrii ai Comitetului Executiv al AJF Dolj, pot depune dosarele pentru candidatura la secretariatul AJF, până la data de 11.11.2016, ora 16:00, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul AJF Dolj.

Silviu Bogdan a demisionat în 19 octombrie, din funcția de președinte al AJF Dolj, după patru ani de mandat. Fostul arbitru va reveni în funcția de manager al Centrului de Copii și Juniori al clubului CS Universitatea Craiova. Bogdan a mai ocupat această funcție până în luna iulie a acestui an.

Până la Adunarea Generală de la finalul lunii noiembrie, Ion Oprescu, vicepreședinte al AJF Dolj, a fost desemnat să îi ia locul lui Silviu Bogdan.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.