Universitatea Craiova a pierdut, FRF a câștigat!

Universitatea Craiova a pierdut, FRF a câștigat!

617
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Federația Română de Fotbal (FRF) a câștigat definitiv și irevocabil procesul cu FC Universitatea Craiova, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit astăzi că dezafilierea grupării din Bănie s-a făcut în condiții legale, în urmă cu trei ani.

”FRF a acționat în conformitate cu regulamentele și statutele în vigoare când a votat excluderea societății din rândurile membrilor FRF (…). „Legalitatea poziției exprimate constant de Federația Română de Fotbal în legătură cu excluderea societății domnului Adrian Mititelu, care a refuzat să respecte jurisdicția TAS asupra hotărârilor Comisiilor federale, este acum consolidată.”, se arată într-un comunicat al Federației Române de Fotbal.

Astfel, hotărârea pronunțată în iunie 2012 de Curtea de Apel București, în favoarea echipei FC Universitatea Craiova, nu mai este valabilă.

Federația Română de Fobal a mai anunțat că își rezervă dreptul de a înainta orice fel de acțiuni de tragere la răspundere împotriva persoanelor care au formulat numeroase plângeri penale și acțiuni în justiție împotriva sa, întemeindu-se pe o hotărâre nedefinitivă a Curții de Apel București, hotărâre anulată acum de Înalta Curte.



4 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    5451

    Trist

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    301

    In romania pierzi cu dreptatea in mana, nu sunt judecator si nu stiu cine are dreptate dar mititelu este doar un peste mic, nu o sa castige el impotriva mafiotilor niciodata

    http://www.frf-ajf.ro/dolj/echipe
  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2217

    In Romania mori cu dreptatea in mana … nu stiu de ce dar stirile de genul asta mai ca te indeamna sa fi infractor..

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    207

    Nu Universitatea Craiova a pierdut, ci doar Mititelu, eventual echipa lui falimentară U Craiova. Îl îndemn să-i dea în judecată pe judecători, eventual să le facă plângeri penale. A, și să le ceară daune de 146843 miliarde de euro. Dar pun pariu ca si atunci o să găsească proști care să-l creadă….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.