Reforma energiei prin Energaz

Reforma energiei prin Energaz

3.460
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(11 voturi, media: 3,36)

Compania Evolution Incorporated Group are ca scop intermedierea contractelor pentru energie electrica si gaze naturale pentru toate persoanele juridice si fizice care doresc sa plateasca un pret mai mic pentru energia consumata.

Activitatea in acest sens am inceput-o abia in iunie 2014 deoarece am dorit sa ne asiguram ca mediul este pregatit pentru un proiect de anvergura la care se doreste a se ajunge prin Energaz. Avem 7 furnizori nationali cu care lucram in sistem de brokeraj astfel incat sa putem oferii cel mai bun pret din partea celor mai mari furnizori din Romania!

Misiunea noastra sau ceea ce intelegem prin Reforma Energiei, este sa cream in Romania o piata competitiva in energie electrica si gaz, in care clientii sa plateasca cel mai mic pret posibil pentru energia electrica si gazul natural consumat, iar in cazul nostru sa avem posibilitatea de a avea peste jumatate din clientii potentiali din Romania, atat pe sectorul de clienti non-casnici cat si pe cei casnici care desi sunt evitati de catre mari furnizori de pe piata libera, pot deveni o resursa valoroasa datorita numarul mare si a sigurantei ca acestia vor platii facturile emise catre ei. Aceasta schimbare de la furnizorul vechi cu preturi reglementate catre cel nou pentru noi este o adevarata Reforma a Energiei!

Ne bucuram deja de succese, ajungand in prima luna la peste 5000 de colaboratori inscrisi pe site-ul nostru si ofertand inca din primele saptamani peste 1000 de companii intermediate de partenerii activi din echipa Energaz! Directorul National al acestui proiect este Calin Donca, o persoana care a reusit in 2011 sa stranga o echipa de peste 122000 de persoane pentru ceea ce trebuia sa se intample in 2012 ca fiind reforma sanatatii. Experienta Dl Calin Donca incepe in 2003 cand s-a inscris in structura MLM a companiei Safe-Invest, oferind clientilor produse financiare timp de peste 11 ani. 

Succesul din 2007 pe care l-a avut Calin Donca impreuna ca liderii sai pot dovedi mai departe experienta necesara elaborarii unui proiect chiar mai mare decat a fost cel din 2011.

Ne bazam pe transparenta, integritate si evolutie continua. INSCRIEREA in acest sistem CA AGENT de brokeraj in piata energiei electrice si a gazelor naturale ESTE GRATUITA! Mai multe detalii pe www.reformaenergiei.ro 

Succese in implinirea visurilor, noi va asteptam!

Echipa Energaz



3 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-09-2014
    Mesaje
    0

    Un interviu cu Calin Donca:

    Calin Donca – Cel mai controversat MLM-ist din Romania, explica ce inseamna cu adevarat sa iei teapa!

    1. Întrebare: Ce inseamna MLM-ul pentru dvs?

    Raspuns: Intr-o perioada in care viteza si concurenta este mai mare ca oricand, este extrem de greu ca pe parcursul unei vietii sa ai timp sa inveti singur ce ai nevoie pentru a reusii financiar. De aceea, printr-un sistem potrivit de genul celor MLM, poti sa ai parte in primul rand de educatie financiara, cum sa faci vanzari si cum sa ajuti pe alti sa faca vanzari. De aceea, inainte de a porni cu un clasic SRL recomand a se trece prin testul MLM ului care este mult mai usor de dobandit decat in cazul unui SRL. Pentru mine a fost scoala necesara pentru a putea sa reusesc in concurenta mereau activa din afacerile clasice.

    2. Intrebare: Care este adevarul despre Calin Donca: sunteti un om de succes sau un asa numit ”tepar”?

    Raspuns: Fiecare vede lumea din locul in care se afla. In viata aceasta am inteles inca de tanar ca nu pot sa ii multumesc pe toti, de aceea daca parintii,sotia si cei doi copii ai mei sunt multumiti de cine sunt pentru mine este suficient. Este mai simplu pentru oameni ca sa arate cu degetul spre cei care au avut succes si sa aibe o explicatie negativa despre ei decat sa recunoasca adevarul si sa se puna pe treaba pentru a aduce mai multe bucurii familiei lor , nu doar un amarat de abonament la televizor pentru a sta seara cu familia in timp ce eu de 11 ani alerg uneori pana noapte spre a avea rezultate la finalul lunii. Daca as fi facut ceva ilegal ar fi aparut in cazierul meu si ar fi fost facut public de catre autoritati. Dar in rest de controale pe firmele detinute de mine, nimeni nu poate gasi nimic ilegal sau imoral decat multa munca si dedicatie.

    3. Intrebare: Cum ati reusit sa atingeti atat de tanar incasari de milioane de euro?

    Raspuns: Am inceput de la 16 ani sa vand telefoane mobile, dupa care am continuat incepand cu 19 ani sa vand asigurari de viata. M-am apucat de tanar de aceea am strans suficienta experienta ca pana in 2011 sa fiu pregatit atunci cand opotunitatea s-a ivit. Totusi, eu nu ma consider prea tanar, tinand cont ca muncesc de 11 ani in domeniul afacerilor si am parte in fiecare zi de experiente noi alaturi de provocari din ce in ce mai mari dar mai usor de trec ca in trecut.

    4. Intrebare: Care a fost cea mai mare provocare a lui Calin Donca?

    Raspuns: Dupa reforma de pensii, in care am castigat peste 80.000 euro in doar 4 luni, am crezut ca stiu tot ce am nevoie pentru a fi un adevarat om de afaceri. Am pornit compania Echipa 31, o companie care vindea seminarii de instruire in domeniul financiar, companie tot in sistem MLM dar care avea in fruntea ei lideri mult prea tineri si fara experienta printre care eram si eu. Din cauza unor greseli bazate pe mandrie si orgolii firesti varstei, echipa s-a destramat si unii din cei care o conduceau au trimis controale si au platit la ziare si bloguri articole mincinoase despre activitatea companiei, iar in 2008 am avut parte de cel mai dur Craciun pe care il voi avea vreodata. A fost o lectie de viata pe care am trecut-o cu bine deoarece nimic din Echipa31 nu a fost gresit fiscal sau moral, insa a fost un proiect mare condus de oameni mici.

    5. Intrebare: Ce legatura este intre Echipa31, Calin Donca si Infopagina?

    Raspuns: Compania Infopagina are in administrare un site care are ca scop promvarea companiilor medii si mari in mediul online, avand peste 5400 de clienti care sunt cu aceasta companie de mai bine de 7 ani. Este un proiect pe care l-am inceput in 2008 si la care sunt actionar 50%, avand din partea proiectului doar vesti bune si o evolutie continua. In rest, in afara de faptul ca sunt actionar in el si am fost si in Echipa 31 , nu exista nici o legatura fiind produse total diferite.

    6. Intrebare: Reforma sanatatii prin Salve Club a fost ceva care s-a terminat sau continua si azi?

    Raspuns: Legatura dintre mine si Salve a inceput in 30 iunie 2007 cand l-am cunoscut pe dl Peter Kristofovic si am inceput sa am incredere in el ca fiind o persoana de succes care la fel ca mine a pornit de la o conditie financiara normala, fara parinti bogati sau relatii. Apoi timp de 4 ani pana in 2011 am colaborat cu compania pentru reforma pensilor si apoi asigurari de locuinte. In 2011 mi s-a oferit pe baza rezultatelor conducerea companiei si pe baza stirilor de la televizor si din presa care anuntau reforma de sanatate, am pornit in a crea echipa spre a repeta din nou succesul din 2007 din reforma pensiilor. In doar 8 luni am strans 122345 persoane in Salve Club iar cand trebuia sa inceapa, cei din politica au scos 10.000 de oameni in strada care au facut sa se amane aceasta activitate pana dupa alegerile din aceasta toamna sau poate chiar mai mult. In continuare asteptam cu interes aceasta activitate sa fie posibila si in Romania pentru ca sistemul medical este de mult depasit si meritam si noi romanii sa avem parte de servicii pentru care merita sa platim in fiecare luna CAS-ul!

    7. Intrebare: Cum se impaca viata de familie cu cea profesionala?

    Raspuns: De cand numele de Calin Donca a inceput sa aibe o conotatie publica, am inceput sa fiu atent la ceea ce se spune despre mine si sa explic mai clar ceea ce fac. Vreau ca ambii copii ai mei , Arisa si Ovidius , sa creasca stiind ca tatal lor a muncit de tanar pentru a avea timp sa ii vada crescand si chiar si azi, munceste mai departe pentru ca maine sa aibe si mai mult timp impreuna cu ei si sotia mea Orianda.

    8. Intrebare: Care este sistemul MLM recomandat pentru aceasta perioada?

    Raspuns: Bineinteles ca Reforma Energiei prin Energaz! Este cel mai simplu mod a ajunge la o suma lunara sigura prin care puteti sa beneficiati de un comision de fiecare data cand cineva consuma gaz sau energie electrica. La fel ca in 2007, cand majoritatea vor vedea aceasta oportuninate nu se va mai numii oportunitate si activitate! Am ales sa ma implic in aceasta reforma energetica chiar daca am afacerile mele clasice, deoarece in istoria unei tari sunt putine acele momente in care chiar merita sa lucrezi pentru ceva care putem anticipa ca va fi extrem de mare, mai ales fiind posibilitatea de a activa gratuit fara nici un risc financiar, doar printr-o simpla inscriere pe site ul http://www.reformaenergiei.ro.

    9. Intrebare: Este sau nu Calin Donca ”tepar”?

    Raspuns: Cea mai mare teapa pe care romanii pot sa o ia este sa creada ceea ce privesc la televizor, sa manace ceea ce vad in reclame si sa spere ca cineva va avea grija de ei la pensie! Nu imi este mila de cei care fac aceste lucruri si ajung sa regrete, continuand mai departe alaturi de cei care au avut si au incredere in mine de ani buni si alaturi de care facem mai departe clienti multumiti si colaboratori fericiti. Sigur ca intotdeauna concurenta si invidia va gasi minusuri in ceea ce fac insa asa cum este normal, fiecare om face greseli si plateste intr-un fel sau altul pentru ele. Intotdeauna am lucrat legal, lucru dovedit de mai multe ori si mai multor controale, iar secretul banilor castigati de mine nu este vreo smecherie si simpla munca si educatie financiara, lucru care deranjeaza pe cei care spera totusi sa fie si altceva ca sa se simta ei mai bine in postura de lenesi atotstiutori si saraci.

    10. Intrebare: Care este filozofia de viata a lui Calin Donca?

    Raspuns: Atat inainte de Echipa 31 sau Infopagina cat si dupa prin Salve sau Energaz, pun pret pe stilul de viata trait in fiecare etapa a vietii. Sigur, astazi un Audi R8 nu este cea mai potrivita masina de familie dar in urma cu putin timp a fost perfecta pentru acea varsta de care m-am bucurat pe deplin asa cum ma bucur in fiecare zi de cea actuala. Cei care invata sa traiasca bine, vor castiga bine. In timp, este singurul lucru care nu ni-l poate lua nimeni: capacitatea de a trai ziua de azi la maxim, indiferent de ce spun ceilalti care investesc timp in altii in loc sa o fac in ei.

    Curaj spre scopuri marete celor care cladesc lumea de maine.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-04-2017
    Mesaje
    2

    Este cineva client energaz din suceava in afara de mine pe acest blog?

    https://www.newsme.ro/actualitate/deja-peste-1350-de-suceveni-au-ales-energaz-pentru-a-plati-mai-putin-la-factura-de-gaz-.html

    am vazut aceasta stire si doresc sa intreb cand vine citirea exact acum ca energaz o face in fiecare luna.

    Multumesc

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     30-08-2009
    Mesaje
    102

    Buna ziua, imi puteti spune unde este sediul in Craiova?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.