DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O campanie pentru siguranța elevilor va avea loc în județul Dolj, în perioada 8-20 septembrie, la acțiunile derulate participând polițiștii și celelalte structuri din teritoriu ale Ministerului Afacerilor Interne.

Campania de informare și prevenire „10 Pentru Siguranță” va fi lansată în data de 8 septembrie, în incinta unui important centru comercial din cartierul Craioviţa Nouă, începând cu ora 10.00, după care specialiştii implicaţi în această campanie vor desfăşura activități în şcolile din judeţul Dolj.

Campania se va derula în 55 de unităţi de învăţământ, atât din mediul urban, cât şi din mediul rural, informează IPJ Dolj.

„Activităţile au ca scop creșterea gradului de informare a elevilor, părinților și profesorilor în legătură cu riscurile infracționalității din unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora. Până la data de 20 septembrie, structurile implicate vor avea mai multe întâlniri cu elevii unităţilor şcolare, cu cadrele didactice şi cu părinţii şi vor aborda subiecte diverse, de la siguranţa rutieră la pericolul consumului de droguri, traficului de persoane, dar şi alte aspecte, astfel încât toate activităţile să conducă la siguranţa elevilor”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.