DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1.00)

25 de autobuze Euro 6 vor ajunge la Craiova, până la sfârșitul acestui an, Primăria Craiova semnând un contract cu o firmă din Turcia în vederea realizării acestui obiectiv.

Tot în baza acestui contract, potrivit edilului Craiovei, Mihail Genoiu, în cea de-a doua etapă, până în data de 7 februarie 2020, alte 13 autobuze vor mai ajunge în Bănie.

„Pe data de 23 august s-a semnat contractul cu firma BMC din Turcia, cu livrarea a 25 de autobuze până la 13 decembrie și celelalte 13 până la 7 februarie 2020. Autobuzele au o lungime de 12 metri, o lățime de 2,5 metri, înălțimea este de 3,4 metri și are trei uși pe partea dreaptă. Capacitatea este de 97 de pasageri dintre care 26 pe scaune și 71 în picioare. Autobuzele sunt cu podea complet coborâtă. Înălțimea scării pentru toate ușile este de 34 cm fara a fi incarcat sau fara a fi folosit dispozitivul de inclinare. Standardul de emisii este Euro 6. Autobuzul dispune de o platforma auxiliară (rampă) pentru accesul în scaun cu rotile”, a explicat Genoiu.

Un autobuz costă 845,470 lei, la care se adaugă TVA (aproximativ 215.000 euro). Pentru a se asigura că lucrurile decurg bine, o echipă din cadrul Primăriei Craiova va merge în fabrica din Turcia și va urmări o parte din linia de producție.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.