DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Pitești împreună cu cei din București , Craiova, Iași, Galați, Dâmbovița și Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T.,desfășoară astăzi percheziții la 15 locuințe ale membrilor unei grupări infracționale bănuiți de proxenetism.
18 persoane sunt suspecte de constrângerea mai multor tinere pentru a se prostitua. Aceștia au deschis, din 2015 și până acum, pe teritoriul Marii Britanii 10 bordeluri unde duceau tinerele. Din această activitate au strâns peste 400.000 de lire, bani pe care i-au investit pentru achiziționarea unor autoturisme, în construcția sau renovarea de imobile și în jocuri de noroc.
Acțiunea se desfășoară în cooperare cu autoritățile judiciare ale Marii Britanii și cu specialiști din cadrul EUROPOL, în baza unui acord comun de anchetă. În urmă cercetărilor „50 de persoane vor fi duse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești pentru audieri” a anunțat I.P.J. Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.