A decedat cunoscutul chirurg craiovean Dan Gabriel Mogoș

A decedat cunoscutul chirurg craiovean Dan Gabriel Mogoș

13.317
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Medicul craiovean Dan Gabriel Mogoș, cunoscut chirurg și profesor universitar, a decedat, anunțul fiind făcut de către fiul acestuia, Gabriel Mogoș.  

„Cu profundă durere în suflet și regret, vă anunțăm că cel care a fost un sot si tata minunat, chirurg desavarsit, profesor universitar si inainte de toate un mare OM , trateaza de astazi sufletele in ceruri alaturi de bunul Dumnezeu!”, a postat, vineri dimineațaă, fiul medicului, pe pagina de Facebook.

Vestea a întristat foarte multe persoane, atât pacienți ai medicului, cât și colegi sau cunoscuți ai familiei.

„O pierdere enorma pentru toți, pacienți, colegi, familie, pentru chirurgia românească. Un Om Deosebit înainte de toate, un mare profesionist, cuvintele sunt prea puține pentru a exprima profundul regret al pierderii d-lui profesor Mogoș! O mare personalitate a chirurgiei românești. Dumnezeu sa l odihnească în pace”, „Sincere condoleante Gabi, imi pare nespus de rau. Un OM deosebit cu un suflet de aur si un medic de exceptie. Sunt alaturi de intreaga familie in aceste momente dificile”, sunt două dintre mesajele postate de către pacienți sau persoane care l-au cunoscut pe medic.



6 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    6892

    Rip

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9552

    Din pacate dr Mogos a murit tot din cauza noului virus . Oare cati oameni importanti trebuie sa moara din cauza acestui guwern de incompetenti ?

    Perpetuum Mobile
  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     09-04-2014
    Mesaje
    59

    ana maria, cu cat te plateste PSD-ul sa poluezi site-ul acesta cu aberatiile tale? Nu e zi in care sa nu comentezi aiurea pe-aici…

  4. #4
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9552

    Imi cer scuze daca am inoportunat pe cineva cu parerile mele . Nu ma plateste nimeni sa dau dovada de patriotism , sa constat cine anume merita votul meu sau sustinerea mea , bazata pe ani de experienta , si de trai in acesta tara . Nu suport javrele de rit nou care vor sa ajunga la guvernare prin furtul de voturi , ei fiind tocmai aia care blameaza cel mai mult hotia , parvenitismul si traseismul politic . Comentez zilnic deoarece vad ca exista duble masuri in aceasta tara , legile se aplica doar unora si vreau sa atrag atentia asupra acestor incorectitudini. Ai ceva impotriva ?
    P.S. Limbajul tau lasa de dorit . Nu ma cunosti , nu stii cine sunt , in concluzie revizuieste-ti limbajul .
    P.S.2 Cine drq esti tu sa-mi ceri mie socoteala ?

    Perpetuum Mobile
  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     23-05-2008
    Mesaje
    281

    Cretinii pe Facebook: Coronavirus este o inventie.
    Viata reala: hold my beer.

    Mi-au murit mai multi apropiati de la acest virus… Sunt indignat ca politicienii, mass-media, nu au zis unul ca partidul comunist chinez stia de virus si l-a folosit ca o arma. Trump a fost singurul om puternic de caracter care a iesit public. PSD au fost si sunt de departe cei mai nemernici oameni, impreuna cu Olguta Vasilescu, oameni ucigasi prin faptul ca au zis public ca asa ceva este o nimica toata si unii i-au crezut si au murit https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/cum-alimenteaza-liderii-psd-teoria-conspiratiei-despre-covid-si-ce-reactie-are-publicul-lor-1331202 .

    Toate zborurile internationale dinspre Wuhan au avut unda verde, in timp ce Wuhan era izolat de restul Chinei. PCC a ucis un medic care a prevenit lumea cat de rapid a aflat si daca nu era el, inca si mai tarziu se afla. Acel medic ucis de PCC, Dr Li Wenliang, tot un om de aceeasi factura cu acest medic-erou a fost. O mare pierdere!

    Rusine! Tradatori de natiune ce sunt acesti politicieni corupti, mai ales PSD. Guvernul Orban a dat peste bot PCC refuzand contractul cu centrala Nucleara de la Cernavoda https://romania.europalibera.org/a/ministerul-economiei-solicita-ruperea-parteneriatul-cu-china-pentru-reactoarele-3-%C8%99i-4-de-la-cernavoda/30636735.html si https://www.g4media.ro/romania-si-sua-vor-semna-un-acord-de-8-miliarde-de-dolari-pentru-modernizarea-centralei-nucleare-de-la-cernavoda.html .

    Olguta Vasilescu si PSD, fata de PNL au imbratisat PCC, ucigasi a zeci de milioane de oameni, ca si stramosii PSD de altfel: https://www.digi24.ro/opinii/revolta-magistratilor-da-peste-cap-proiectul-china-impus-de-psd-1088924. PSD a permis reintroducerea si accesul foarte usor la avort in Romania, ucigand astfel zeci de milioane de copii nenascuti, ca nu cumva sa le ameninte cineva monopolul asupra puterii.

    Socialistii doresc sa blocheze tara cu pandemia, ca sa distruga afacerile, putina libertate a oamenilor si sa depindem de Stat, sa fim o masa de oameni saraci care sa accepte ( din nou ) comunismul. #farasocialism #faraPSD

    PS. Si PNL si USR sunt de partea socialistilor, constienti sau nu. Domnul Giugea, un om peste Dan Barna, nu a iesit primar, o mare pierdere datorata „liberalilor” pro-socialism din partea USR Craiova care au divizat electoratul liberal si au ajutat astfel PSD, electorat liberal care nu a fost la fel de in tema ca mine de exemplu. Ma mahnesc profund cand vad ca Orban este pentru Green Deal, care este extrem de nefast pentru noi si este dorinta arzatoare a socialistilor europeni si americani ( democratii ), cautati pe google despre Alexandria Ocasio Cortez, un fel de Olguta, Dancila si Stalin, iar Iohannis este impotriva familiei traditionale cu atitudinea lui de infumurat, fiind de acord cu ideologia de gen, care are ca scop distrugerea familiei, pentru a putea sa fim controlati de Stat intr-un final; daca nu luptam, afaceri nu vom mai putea face, familii nu vom mai putea face, vom devenii in ritmul acesta din cetateni, supusii unor despoti, fie psd-isti, fie pnl-isti, fie usr-isti. ( explicat foarte pe scurt )

    Mai intai sa scapam de PSD si apoi sa ii luam de guler pe cei de la PNL si USR, dar cu ei te mai poti intelege. Toate orasele PNL-iste surclaseaza orasele unde PSD domneste, este alta tara.

    Vreau Craiova sa fie Clujul sudului, nu iadul Romaniei.

  6. #6
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9553

    Bai postacilor ce draq fumati?

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.