Accident cu două victime în zona Metro

Accident cu două victime în zona Metro

2.023
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Doi bărbați au ajuns la spital, marți, după ce au fost implicați într-un accident rutier produs în zona Metro din Craiova.

Potrivit IPJ Dolj, un șofer în vârstă de 71 de ani nu s-a asigurat când a ieșit din parcarea centrului comercial, lovind o altă mașină care circula regulamentar.

Cei doi bărbați care au fost răniți se aflau în autoturismul care se deplasa pe Calea București.

„Un bărbat de 71 de ani, din Craiova, conducea un autoturism, iar la ieșirea din parcarea unui centru comercial nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar pe Calea București, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, doi bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, ambii din autoturismul care circula regulamentar”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Pe numele șoferului vinovat a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    473

    Nu am nimic personal cu persoanele in varsta..dar toti cand trec de o varsta se misca ca melcii si mai mult incurca traficul! De parcat nini nu mai vb…! Ar trebuii ca dupa o varsta sa fie testati mai des!

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7642

    In alte tari civilizate merg oamenii batrani cu masina pana cand mor.. Se dau jos din masini in ciomege.. Numai la noi e mentalitatea de kko daca treci de 60-70 n-ai voie sa faci nimic.. doar sa te pui in cosciug si sa mori.

    Aici nu e vorba de varsta. E vorba cat de sofer esti. Normal ca de la o anumita varsta gen peste 70 de ani poate nu mai ai reflexe de reisar kknar ordinar dar nici sa-ti interzica „unii” sa mergi cu masina personala nu e in regula.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.