Accident cu două victime, pe Bulevardul Dacia. Șofer de 70 de ani,...

Accident cu două victime, pe Bulevardul Dacia. Șofer de 70 de ani, cercetat penal

6.835
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi bărbaţi din Craiova, unul în vârstă de 70 de ani, celălalt de 52, au ajuns la spital, luni după-amiază, în urma unui accident de circulație produs în Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că un şofer în vârstă de 70 de ani nu a acordat prioritate, la efectuarea virajului la stânga, maşinii care venea din sens opus.

„Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Craiova, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga unei alte mașini conduse, din sens opus, de un bărbat în vârstă de 52 de ani, tot din localitate. Ambele mașini circulau pe Bulevardul Dacia. Șoferii erau conștienți când au fost transportați la spital“, a declarat Grădinaru.

Pe numele şoferului în vârstă de 70 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, cercetările continuând în acest caz.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    278

    Ce ma amuza este cum se strang jumatate de stadion si stau cu orele si se holbeaza de pe bordura,trotuar,de la balcon..mai mai sa scoata popcorn-ul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.