Accident cu o victimă, în Craiova

Accident cu o victimă, în Craiova

4.366
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 66 de ani, din Craiova, a fost lovită de o mașină ,în urmă cu puțin timp, pe strada Dezdrobirii  din Craiova, aceasta urmând să fie transportată la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, femeia traversa strada prin loc nepermis, șoferul nemaiavând cum să o evite.

„O femeie de 66 de ani, din Craiova, care se angajase într-o traversare neregulamentară a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Craiova. Femeia este conștientă și urmează să fie transportată la spital.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, a mai spus Grădinaru.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    367

    Cand o sa invete mai ca exista treceri de pietoni?? Doamne fereste sa te trezesti cu un ametit/ametita ce iti apare in fata dintre masini! Dosar penal primesti din cauza zapacitului,masina lovita si ti-o repara fic p**a! Si tot tu tragi sa scapi de dosarul p**li de parca ai gresit cu ceva,de parca trebuia sa levitezi peste baba!

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7394

    Daca mergi ca dobitocul risti sa iei babe pe capota..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.