Anveloparea termică a Grădiniței Piticot din Craiova, cu fonduri europene. A fost...

Anveloparea termică a Grădiniței Piticot din Craiova, cu fonduri europene. A fost semnat contractul de finanțare

1.591
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Contractul privind finanțarea anvelopării Grădiniței cu program prelungit „Piticot” din Craiova a fost semnat joi, valoarea totală a investiției ridicându-se la 823.000 de euro.  

Lucrările ce vor fi efectuate privesc atât grădinița cât și creșa, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, menționând că suma provine din fonduri europene.

„Astăzi, împreună cu doamna director al ADR-SV Oltenia, Marilena Bogheanu, am semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Craiova aparținând sectorului Educație – Grădinița cu program prelungit „Piticot” inclusiv Creșa nr. 5”. Valoare proiectului este de aproximativ 823.000 de Euro, sumă ce provine din fonduri europene prin Programul Operațional Regional POR 2014-2020, Axa Prioritară 3”, a spus Genoiu.

Municipiul Craiova a depus proiecte în valoare de 159 milioane euro pe acest exercițiu financiar european, a adăugat edilul urbei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.