Arhiepiscopia Craiovei a cumpărat Motelul Lainici. Ce vor face cu cele 20...

Arhiepiscopia Craiovei a cumpărat Motelul Lainici. Ce vor face cu cele 20 de camere și două hectare de teren

1.816
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ocolul Arhiepiscopiei Craiova își va desfășura activitatea, curând, în Motelul Lainici, reprezentanții instituției cumpărând atât clădirea cu cele 20 de camere cât și cele două hectare de teren aflate în apropierea Mânăstirii Lainici.

Motelul a fost scos la licitație în urmă cu trei ani, suma inițială cerută de câtre firma Consulting Company fiind de 1,3 milioane de lei.

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Olteniei, Ioniță Apostolache, a spus, la Radio Târgu Jiu, că se va face o reabilitare a clădirii și apoi aici își va muta sediul Ocolul Silvic al Arhiepiscopiei Craiova.

„Este preluat de Ocolul Silvic al Arhiepiscopiei Craiova. Acolo va funcționa sediul acestei instituții”, a menționat Ioniță Apostolache.

Sursa foto: Pandurul



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     30-01-2010
    Mesaje
    79

    ANAF – somn usor,poate va intereseaza de unde au banii acestia si cat au platit impozite

  2. #2
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1801

    Pe mine mă bucură vestea asta!

    Mânăstirea Lainici este probabil cea mai frumoasă mânăstire din Oltenia, și una din cele mai bine gospodărite.
    Tot acolo există și o microcentrală electrică care micșorează factura de curent a Mânăstirii și face ca alimentarea cu curent electric a zonei să nu mai sufere întreruperi (așa cum se întâmpla înainte de existența ei).

    Bani sunt din veniturile Mânăstirii, incluzând sponsorizările câtorva oameni de afaceri din Banat, Transilvania și Oltenia.


    Chiar dacă va găzdui un ocol silvic, clădirea va păstra și destinația de Motel, cel puțin la hramurile Mânăstirilor din zonă, și la marile praznice când sunt foarte mulți pelerini (majoritatea pelerinilor sunt cazați gratuit la hramuri).

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.