Noi discuții despre spitalul regional. O delegație a Comisiei Europene a ajuns...

Noi discuții despre spitalul regional. O delegație a Comisiei Europene a ajuns la Craiova

1,796
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1.00)

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a anunțat joi, într-o conferință de presă, că o delegație de la Comisia Europeană a ajuns, miercuri, la Craiova, scopul întâlnirii cu autoritățile locale fiind, în primul rând, o discuție privind proiectul spitalului regional ce ar urma să fie construit în Bănie.

În ceea ce privește partea de responsabilități pe care administrația locală a avut-o, în acest proiect, primarul susține că au fost respectate toate etapele și că doar Compania de Apă Oltenia mai are de făcut ceea ce s-a angajat să facă pentru unitatea spitalicească.

„Ieri am avut vizita, în Craiova, a unei delegații de la Comisia Europeană, condusă de șeful unității pentru România, cel care răspunde pentru banii pentru România. Am avut discuții pe mai multe teme, despre Spitalul Regional. Au vrut să vadă realitatea legată de acest spital. Viceprimarul Adrian Cosman a explicat foarte clar că noi, ca și autorități locale, am făcut tot ce depindea de noi. Am pus la dispoziție terenul de 27 de hectare și că tot noi am făcut și PUZ-ul pentru această zonă, care, în general, este în sarcina antreprenorului și investitorului, dar, de data aceasta, noi ne-am oferit și am făcut acest PUZ. Am luat toate avizele și am făcut, împreună cu Consiliul Județean Dolj, demersurile pentru asigurarea tuturor utilităților, CEZ-ul și-a făcut deja, investiția.Transgazului i-am pus la dispoziție o suprafață de 800 de metri pătrați, unde să-și facă stația de redresare pentru alimentarea cu gaz. Mai sunt lucrările pe care CAO s-a angajat să le facă pentru acest spital. Mai rămân ca cei care fac proiectul să-l ducă la bun sfârșit”, a aprecizat edilul.

Primarul a adus în atenție și faptul că la Craiova s-a inaugurat, în anul 2017, primul spital nou din țară, după anul 1990.

„Eu le-am explicat că una din marile priorități ale orașului Craiova este sănătatea, că noi, autoritățile loacle, am investit în permanență. Am fost primul municipiu din țară care a făcut un spital nou, după anii 1990, pe care l-am inaugurat în 2017. Că avem în subordine trei spitale foarte mari și asigurăm de multe ori asistență medicală și serviciile de sănătate pentru întreaga zonă. Pentru a crește atractivitatea orașului Craiova, avem nevoie de acest spital regional”, a conchis Genoiu.

6 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  102

  Un babau ordinar…. Pana si fostul ministru pesedist tudose spunea cA nu vedea rostul unui spital regional la Craiova. Pe lista erau doar 3, Iasi, Timisoara si Cluj, astea unde erau centre universitare importante in domeniul medicinei. Acum pesedistii incep sa o injure, si sa o faca mincinoasa pe comisarul european Cretu sau cum o cheama. Acum aduc iar in discutii proiectele astea ca este an electoral, dar nu o sa se faca nimic NICIODATA.

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7470

  Nu s-a facut niciun spital nou. Alea de la filantropia nu sunt practic spital. Sunt 3 sectii ale unui spital si s-au construit pe scheletul batut de vreme si timp neacoperit ramas din anii 1990 care era pentru spitalul de boli infectioase facut nu pentru altceva..
  Ca au luat ei scheletul si l-au transformat in 3 sectii ale spitalului Filantropia.. l-au luat dar nu pot sa spuna ca l-au construit de la 0 si ca e spital nou. E discutabil ce au facut acolo.

  Ca aratau ca dracu ca dupa razboi scheletele alea aratau.. dar totusi e ca si cum ai lua un sasiu de masina batut de vreme ploi, intemperii si ai pune o caroserie nou nouta pe el.. cam asta am vrut sa zic.

 3. #3
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9524

  Vand lame de ras in caz ca vreti sa va taiati venele . Ieftin

 4. #4
  0-day Member
  Data de inscriere
   08-10-2016
  Mesaje
  1
  Citat Mesaj initiat de ana maria
  Vand lame de ras in caz ca vreti sa va taiati venele . Ieftin

  Un brici daca ai, totusi lamele sunt noi sau folosite ?

 5. #5
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7478

  Lamele sunt ruginite.. nici de facut liniute cu ele nu-s bune.. iti strici bunatate de faina de cozonac 000 cu ele.

 6. #6
  Member
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  118
  Citat Mesaj initiat de ana maria
  Vand lame de ras in caz ca vreti sa va taiati venele . Ieftin

  Ba, pune-ti streangul de gat, sau taie-ti venele cu lamele alea de “le ai la vanzare”, nu le mai recomanda altora. Alea sunt pentru pesedisti in acest moment

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.