Bărbatul din Vîrtop, dat dispărut în Italia, a fost găsit

Bărbatul din Vîrtop, dat dispărut în Italia, a fost găsit

8.996
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,50)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea doljeană Vîrtop, dat dispărut după ce în timp ce se întorcea de la muncă din Spania, pe drumul spre România, a coborât din autocar, la un popas din Italia, fără a se mai urca înapoi, a fost găsit.

Potrivit unei informări a IPJ Dolj, acesta a fost depistat de către autoritățile din Italia în orașul Trieste, nefiind victima vreunei infracțiuni.

„Situaţia unui bărbat de 50 de ani, din Vîrtop, care fusese dat dispărut în cursul acestei luni a fost clarificată, după ce autorităţile din Italia au informat poliţiştii doljeni că acesta a fost depistat în oraşul Trieste, în siguranţă. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul a fost dat dispărut în data de 12 octombrie. Unul dintre cunoscuți a povestit că în timp ce se întorcea de la muncă, din Spania, cu un autocar, la un popas din Italia, la aproximativ 100 kilometri de granița cu Slovenia, Petre Barbu, de 50 de ani, din Vârtop, care călătorea împreună cu acesta, a coborât din autocar și nu s-a mai urcat înapoi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.