Bebeluș de două luni, găsit decedat în casă, la Sadova

Bebeluș de două luni, găsit decedat în casă, la Sadova

7.124
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii doljeni au deschis o anchetă după ce, miercuri dimineață, o fetiță de două luni a fost găsită decedată, în casa în care aceasta locuia împreună cu familia, evenimentul având loc în comuna doljeană Sadova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, din primele cercetări a rezultat că mama fetiței a lăsat copilul dormind în pătu și când a revenit în casă, după ce a făcut ceva treabă în curte, și-a dat seama că nu mai respira.

„În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au fost sesizați cu privire la faptul că o fetiță de două luni a fost gasită decedată, în casa din Sadova, unde locuia împreună cu familia. A fost efectuată cercetarea locului faptei, iar din primele date s-a stabilit faptul că fetița ar fi fost lăsată să doarmă în pătuț, fiind apoi verificată de mama sa, în vârstă de 20 de ani, care a constat faptul că aceasta nu mai respira”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că oamenii legii desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.