DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Salubritate Craiova, societatea care gestionează Adăpostul public canin Craiova, și clubul de fotbal Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru promovarea adopției câinilor fără stăpân cazați în centrul deținut de Primăria Municipiului Craiova. Colaborarea dintre cele două entități, concretizată într-un protocol cu o durată de 12 luni,  va demara odată cu meciul pe care Universitatea Craiova îl va disputa pe 18 octombrie cu formația Academica Clinceni.

La partida care va avea loc luni pe stadionul Ion Oblemenco, jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren însoțiți de căței de la Adăpostul canin. “Clubul Universitatea Craiova s-a implicat, de-a lungul timpului, în multe cauze legate de comunitatea locală și este momentul să punem vizibilitatea echipei noastre și în slujba iubitorilor de animale, prin promovarea adopției câinilor fără stăpân”, au transmis reprezentanții clubului Universitatea Craiova.

Toți cățeii care vor fi prezenți pe stadionul Ion Oblemenco sunt sociabili, deparazitați, vaccinați și disponibili pentru adopție. Reamintim faptul că persoanele care doresc să ia acasă un câine fără stăpân din Adăpostul canin Craiova (situat pe DJ 606, la ieșirea din Craiova spre comuna Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă) pot veni în acest centru în orice zi a săptămânii.

Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri între orele 10.00 și 14.30, iar sâmbăta și duminica între orele 11.00 și 13.00. Accesul în incinta adăpostului și adopția se fac numai în baza actului de identitate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.