DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cantonamentul “Universitatea”,  din Craiova, a fost inaugurat luni, primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, menționând faptul că este o bază dotată și bine pregătită, sportivii având acum toate condițiile necesare inclusiv un centru de recuperare.    

Edilul Craiovei a spus că mai sunt lucrări de efectuat dar țin de amenajarea spațiului verde din curtea interioară a cantonamentului și vor fi efectuate în primăvară.

Lucrările de reabilitare a Cantonamentului de pe Bulevardul Știrbei Vodă din Craiova au demarat la finele anului trecut și urmau să fie gata în august, anul acesta, dar au fost înregistrate întârzieri.

Modernizarea a costat peste 6.200.000 de lei, fondurile provenind din bugetul local.

Proiectul cuprinde și realizarea clădirii pentru un centru de recuperare prevăzut cu patru camere pentru oficiali, bucătărie, sală de mese, cabinet medical, 30 de vestiare pentru sportivi, sală de fitness, jacuzzi, spa, camere de masaj, cameră de tratament criogenic, saună umedă, uscată şi cu infraroşu și o piscină.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.