Ceremonie militară, la Brigada Multinațională (Galerie foto)

Ceremonie militară, la Brigada Multinațională (Galerie foto)

5.293
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” din Craiova, din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, a fpst, astăzi, 12 ianuarie 2018, gazda unei ceremonii prilejuită de transferul de autoritate au unui contingent polonez. Durata unei rotații pentru fiecare contingent este de aproximativ şase luni.

Foto: Remus Badea

Contingentul polonez a avut misiunea de a contribui la asigurarea prezenţei consolidate în Sud-Estul Alianţei, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului NATO de la Varşovia din 2016.

Polonia participă cu un contingent format din 225 de militari şi 47 de mijloace tehnice în compunerea Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab” din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, materializând astfel angajamentele asumate de către România și Polonia în cadrul Summit-ului NATO de la Varşovia din anul 2016. Militarii polonezi se vor instrui în comun cu militarii Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, în cadrul prezenţei aliate întărite pe flancul estic al Alianței (tailored Forward Presence).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.