DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Părinții elevilor care învață la Colegiul Național „Carol I” din Craiova au fost anunțați, în această seară, că s-a luat decizia, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliul de administrație, de la 18.30, trecerii unității de învățământ la scenariul roșu, după ce au apărut trei cazuri de COVID-19, la trei clase diferite. 

Potrivit anunțului, este vorba despre un elev de la grupa pregătitoare, altul de clasa a XI-a și cel de-al treilea de clasa a XII-a.

Scenariul roșu presupune că elevii vor face exclusiv cursuri online, în perioada 29 septembrie-12 octombrie, cu respectarea obligatorie a orarului existent.

Deși părinții și elevii au fost deja informați despre modul de predare în următoarele două săptămâni, hotărârea trebuie să treacă, mâine, prin ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dolj când se va lua decizia finală cu privire la această situație.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.