COMENTARIU | Premierul, ploaia torențială și nămolul de pe șantierul drumului expres....

COMENTARIU | Premierul, ploaia torențială și nămolul de pe șantierul drumului expres. Spitalele urlă

2.568
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Te duci pe o ploaie torențială pe un șantier al Drumului Expres Craiova-Pitești, unde nici în condiții meteo normale nu prea se lucrează. Așa a spus prefectul de Dolj, cum că e nemulțumit de situație. 

Plouă cu găleata, meteorologii au cam anunțat de ceva timp acest lucru, dar insiști să dai o tură și să mimezi că este o vizită de lucru. Care lucru? Au stat oamenii cu salopetele ude leoarcă să vină premierul și alaiul. Așa și?! Au prins niște benzi, au montat trei corturi și au pus bine-cunoscuta pancartă cu informații despre drumul expres, totul în așteptarea premierului. Au făcut cam ce se putea pe o vreme nefavorabilă unor lucrări pe șantier.

Dar tu ca om, în primul rând, nu ca premier, când afli că va ploua ca la balamuc, iar meteorologii au tot spus acest lucru, nu poți tu să refaci programul și să prinzi o vizită la Spitalul Clinic Județean Craiova, de exemplu, unde sunt probleme cu locurile la ATI?! Adică nu mai sunt paturi. Și sunt poate multe aspecte pe care să le discuți cu directorii. Aaaa, tu nu ești ministru al Sănătății?! Păi nu mai spune că faci tu și dregi cu aceste paturi, că le numeri și le transformi, etc…că nu ești ministru al Sănătății. Măi, dar nu ești premier?!

Știi tu că și în Gorj, la Novaci, de exemplu, medicii căutau disperați locuri pentru pacienți în stare gravă pentru că nu mai au paturi la ATI în județ. Și nu găseau un pat liber nicăieri în țară. Știi tu aceste realități?! Altele sunt prioritățile acum. Contractul pentru Carol I se putea semna și fără prezența atâtor persoane…bine, premierul a plecat rapid din sală chiar înainte de a se trece la semnături. Colegiul Militar Craiova este în regulă și fără a da tu un ochi, iar întâlniri cu primarii se puteau face după ce se rezolva această marea problemă numită ATI. Iar șantierul de la Drumul Expres Craiova-Pitești este mai practicabil când nu plouă. Apropo, să încercați să fiți punctual!

Am resimtit, din nou, cum aceste vizite de la Capitală sunt doar pentru ei, indiferent de culoarea politică. Trec pe aici, mai scot o vorbă, două, mimează cu o impertinență maximă că le pasă, dar problemele tot fără rezolvare rămân. Așa a fost mereu și nimic nu va schimba asta pentru că această schimbare nu se dorește.



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-01-2011
    Mesaje
    12

    Nu v-ati saturat de critici la adresa premierului?
    Face si guvernul ce poate pe vremuri de pandemie.
    Faptul ca se doreste terminarea drumului expres Craiova-Pitesti,
    s-a semnat si contractul pentru reabilitarea Colegiului Carol 1
    (Fost Nicolae Balcescu) care a dat pe vremuri foarte multi olimpici
    la matematica si fizica in Romania tot nu va multumeste.
    Gasiti nod in papura la orice, va legati de subiecte ca spitale si ATI
    cand in toata Romania situatia este grea la 5000 de infectati zilnic,
    (Vezi Timisoara, Cluj, Constanta etc) in loc sa scoateti in evidenta
    ce este bun!
    In loc sa apreciem ca se face ceva constructiv pentru judet,
    cum nu s-a mai facut demult, pentru ca s-au blocat toate investitiile
    noi criticam orbeste.
    De aceea este si va ramane Doljul rosu, pana si reporterii sunt pusi
    pe politica latratoare.

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9560

    As mai adauga cateva cuvinte la titlu , lucru care este evident ,nu numai aici pe forum : iar postacii plang in chinuri si neaga evidenta.

    Perpetuum Mobile
  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-02-2021
    Mesaje
    0

    „Te duci pe o ploaie torențială pe un șantier al Drumului Expres Craiova-Pitești, … a spus prefectul de Dolj.” Sunteti nostalgic al perioadei de pana in ’89, sau aveti (de restructurat) din schema un organizator de taiat panglici al prefecturii, domnilor?!
    Problema ATI; cand masurile de prevenire nu-s respectate, se ajunge in situatia de fata. Degeaba ne lamentam, orice resurse sunt limitate. Asa ca revin la versurile din „Hora de baieti” a celor de la Sfinx…
    La comentariul amar din final, opun cugetarea lui Iorga: „In vremuri de restriste, toate hartiile netrebnice zboara” si o melodie:
    https://www.youtube.com/watch?v=wDbNyXI8YRI

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.