DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a declarat că, prin votul acordat duminică, și-a exprimat opțiunea ca județul să rămână în fruntea clasamentului național al finanțărilor nerambursabile absorbite și să beneficieze de cea mai eficientă reprezentare în Parlamentul European. 

„Am votat pentru a continua proiectele care asigură dezvoltarea județului, pentru a rămâne pe primul loc în atragerea fondurilor europene, pentru a transforma în bine Doljul, pentru ca județul și regiunea noastră să fie reprezentate în Parlamentul European. Ne dorim ca toți cetățenii să fie mulțumiți de modul în care arată județul, să rămână sau să revină acasă.

Îi îndemn, de asemenea, pe toți să vină la urne. Fiecare vot este important și fiecare părere, indiferent cum și-o exprimă, contează pentru noi, politicienii“, a afirmat președintele Consiliului Județean Dolj.

Cosmin Vasile și-a exercitat dreptul de vot la scrutinul pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și a autorităților administrației publice locale la Secția de Votare nr. 398, amenajată în cadrul Grădiniței cu Program Normal Preajba.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.