Craiova: Căldură și pe timp de zi în apartamente

Craiova: Căldură și pe timp de zi în apartamente

4.450
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiovenii vor avea căldură în apartamente, începând de joi, nu doar în timpul nopții, ci și ziua, temperaturile înregistrate în ultimele trei zile permițând luarea acestei decizii.

Reprezentanții Termo Craiova au anunțat faptul că nu vor mai sista livrarea agentului termic în timpul zilei, începând cu data 31 octombrie.

„Având în vedere că au fost îndeplinite condiţiile legale de furnizare a agentului termic pentru căldură, adică 3 zile consecutiv temperaturile  medii exterioare, între orele 18.00 şi 7.00, au fost sub 10 grade C, începând din data de 31 octombrie, SC Termo Craiova SRL va furniza agent termic pentru încălzire în regim permanent”, se anunță în comunicatul societății.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    274

    Mananca rahat.. La mine n-a fost nici noaptea. Am vazut o gramada de tevi bubuite in cartier, si ioc caldura in anumite zone din cauza defectiunilor. Prin Craiovita pe o raza de nici un km. sapasera in 4 locuri. Dupa mine sa nu dea, prefer sa mai iau o treanta in plus pe mine sau sa ma acopar cu plapuma. Aidracu simandicos unii, vor caldura sa stea numai in chiloti, dar intretinerea nu prea le place sa o plateasca.

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7628

    Asta vara m-am saturat de cald.. am rupt AC’…

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-08-2009
    Mesaje
    5

    Like

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.