DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 44 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, sâmbătă, în urma unui accident de circulație care a avut loc în Craiova, pe strada Alexandru Ioan Cuza.  

Polițiștii au stabilit, din primele verificări, că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 din Craiova, pe strada AI Cuza, a intrat în coliziune cu o mașină condusă în același sens de mers de către un bărbat de 47 de ani, din Craiova.

În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani, a accidentat o femeie de 44 de ani din Craiova, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpa, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.