DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Poliției Orașului Bechet, jandarmi din cadrul IJJ Dolj, polițiști de frontieră și polițisti locali au desfăşurat o acţiune cu efective mărite în targul de săptămână din oraşul Bechet și zona adiacentă acestuia, pentru se asigura că sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de Covid 19.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile legii în contextul pandemiei de coronavirus, legalitatea efectuării transportului de marfă și persoane precum dar şi activităţi de prevenire şi informare pentru a detemina toţi cetăţenii să conştientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea înbolnăvirilor cu Covid 19.

În cadrul activităţii, poliţiştii de la prevenire au afişat mesaje cu recomandări la panourile de afişaj de pe raza localităţii.

Totodată, au fost difuzate mesaje audio de informare şi prin sistemele acustice ale autospecialelor de poliţie.

În județul Dolj, în ultimele 24 de ore, la activitatile de verificare au participat peste 470 de forţe de ordine.

„Astfel, au fost verificate aproximativ 130 de societăți comerciale, 205 de locaţii de interes, 250 mijloace de transport precum şi fiind legitimate totodată peste 4700 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 176 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 27.000 de lei, dintre care 174 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.