Craiova: Mai mulți oameni ai străzii au fost duși în adăposturi

Craiova: Mai mulți oameni ai străzii au fost duși în adăposturi

6.583
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Persoanele fără adăpost aflate pe raza municipiului Craiova au fost depistate și identificate, ieri, de efective ale Poliției Locale a Municipiului Craiova, pe fondul temperaturilor scăzute care s-au înregistrat în ultimele nopți. 

16 persoane fără adăpost au fost conduse, cu autospecialele din dotarea Poliției Locale, la instituțiile specializate, în vederea acordării sprijinului necesar, persoanele fără adăpost fiind depistate cu preponderență în zona Gării, cartierul Craiovița și cartierul Brazda lui Novac.

Dintre acestea, 15 persoane au fost transportate la adăpostul amenajat de Asociația”Vasiliada” – Centrul Social „Sfântul Vasile”, situat pe strada Râului, iar o altă persoană, depistată în Parcul ”Nicolae Romanescu”, a fost condusă la Clinica de Psihiatrie de pe Strada Nicolae Romanescu.

Potrivit conducerii Poliției Locale Craiova, în funcție de atenționarea Administrației Naționale de Meteorologie, privind menținerea temperaturilor scăzute, Poliția Locală va acționa pentru depistarea persoanelor fără adăpost și transportarea lor la centrele sociale specializate sau la unitățile spitalicești.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.